Corect!STIGMA FISHING scrie:NU MAI INTRU IN POLEMICA CU NIMENI CA NU ARE ROST CINE VREA SA VIN SA VINA CINE NU NU
STIGMA FISHING
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: STIGMA FISHING
- adi.bogdan
- membru activ
alta atitudine. asta da!STIGMA FISHING scrie:NU MAI INTRU IN POLEMICA CU NIMENI CA NU ARE ROST CINE VREA SA VIN SA VINA CINE NU NU
- STIGMA FISHING
- senior
Un tanar pescar alaturi de una din captura lui
Eram sigur,daca s-a terminat polemica s-au terminat si postarile!
- daddy caddy
- senior
a mai fost vreun sarac pe la Ucea?bebe2011 scrie:Eram sigur,daca s-a terminat polemica s-au terminat si postarile!
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- adi.bogdan
- membru activ
pe olt merg saracii. ar trebui sa intrebi si tu la alt subiect:)). cum iti permiti?
Aia nu e captura, e ghibort, puta ciobanului sau cum vrei sa-i spui.STIGMA FISHING scrie:Un tanar pescar alaturi de una din captura lui
Laurentiu scrie:Aia nu e captura, e ghibort, puta ciobanului sau cum vrei sa-i spui.STIGMA FISHING scrie:Un tanar pescar alaturi de una din captura lui
- STIGMA FISHING
- senior
Pescarul din imagine are 13 ani poate uni din noi nici nu stiau sa tina un bat de pescuit in mana si el prinde crapi cate 20 -30 pe partida de pescuit asa ca lasti comenturila alea ............. eu zica ca este de admiratbebe2011 scrie:Laurentiu scrie:Aia nu e captura, e ghibort, puta ciobanului sau cum vrei sa-i spui.STIGMA FISHING scrie:Un tanar pescar alaturi de una din captura lui
Eu am glumit, dar am obs ca voi, unii patroni de balta, habar nu aveti de gluma, parca sunteti traiti in padure. Nu mai devreme de acum doua sapatamani tot asa ai luat foc de la o gluma nevinovata. Mai revizuiti-va si voi atitudinea pe un forum, daca cum ati aflat de internet.
defineste crapul!Pescarul din imagine are 13 ani poate uni din noi nici nu stiau sa tina un bat de pescuit in mana si el prinde crapi cate 20 -30 pe partida de pescuit asa ca lasti comenturila alea ............. eu zica ca este de admirat
personal am prins caras la fel de mare ca ala din poza, sa nu mai vorbim de platici.....
- STIGMA FISHING
- senior
Unde, ca carasi la terei kg sun o raritate e ca si cum l-ai prins pe pestisorul de aur cat avea ochi
PUTEM CERE SI IMPRESIA ALTOR PESCAR LEGATI LA MANA SA NE ARATE CAT AVEA OCHIU LASO SI TU MAI MOALE CU CARASI
PUTEM CERE SI IMPRESIA ALTOR PESCAR LEGATI LA MANA SA NE ARATE CAT AVEA OCHIU LASO SI TU MAI MOALE CU CARASI
- STIGMA FISHING
- senior
Am mai pescuit si noi sa nu fi fost crap si sa nu fi avu mustati sa fi fost handicapat cel mai bine dane o poza cu carasul tau sal supunem la discuti
- STIGMA FISHING
- senior
Si eu am glumit dane o poza cu un crap prins ca asa de ce sa te credem ca nu ai fi si tu unul din acei pescari pe care daca il legam la mana ne arata niste ochi ca de elefant sa nu fi fost elefant ala care lai prins ,si daca ai avea una de pe la 13 ani ar fi si mai buna o zii buna multumesc anticipatLaurentiu scrie:Eu am glumit, dar am obs ca voi, unii patroni de balta, habar nu aveti de gluma, parca sunteti traiti in padure. Nu mai devreme de acum doua sapatamani tot asa ai luat foc de la o gluma nevinovata. Mai revizuiti-va si voi atitudinea pe un forum, daca cum ati aflat de internet.
STIGMA FISHING scrie:Am mai pescuit si noi sa nu fi fost crap si sa nu fi avu mustati sa fi fost handicapat cel mai bine dane o poza cu carasul tau sal supunem la discuti
sunt prea "sarac" si nu am bani de un aparat foto digital!