Finala CN 2011 Tancabesti 1
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
Re: Finala CN 2011 Tancabesti 1
Mare dreptate ai !vioril scrie:offffffffffffffffffffffffffffff ,,,,,,,,,,,,,,,,,, greu este sa stai in fata calculatorului uneori .
Hai baietii sus sus sus
Incredibil ce stransa este ''lupta'',cred ca in situatia de fata psihicul este cel mai important si cine va reusi sa ramana ''limpede'' o sa castige.
TOTUL PENTRU CRAP
hai ca se poate...fire lntinse baieti...si multa inspiratie...
Si filmulete
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- Marian Constantin
- Veteran
Felicitari lotului Carp Zone pentru adjudecarea locului 2 - Vice campioni nationali
Felicitari Vice-Campionilor nationali 2011, lotul CARP ZONE
Dragos Dimache - Pescar sportiv
- Ion Mironov
- Partener
multumim mary.o finala grea care ne-a cam dat peste cap...multumesc tie si membrilor overten pt sfaturile date.au contat enorm in cazul meu....dau o bere...si cine stie poate la anu....oricum nimeni nu ne dadea vreo sansa si uite ca am ajuns printre cei mai buni din tara....multumim tuturor care ne-au sustinut si fir intins tuturor...detaliii altadata.
- vioreldulamita
- utilizator
Felicitari Carp Zone !
Pt mine sunteti cea mai placuta surpriza din finala; stiam ca sunteti buni, dar nici chiar asa .
Nu-mi ramine decit sa va urez FIR INTINS in concursurile urmatoare si multa sanatate.
Stima !
Pt mine sunteti cea mai placuta surpriza din finala; stiam ca sunteti buni, dar nici chiar asa .
Nu-mi ramine decit sa va urez FIR INTINS in concursurile urmatoare si multa sanatate.
Stima !
Felicitari invingatorilor!Felicitari CARP ZONE,sunteti o adevarata familie,respect!
Felicitari tuturor celor care au participat la aceasta finala: organizatori, sponsori, arbitri, sportivi, manageri, spectatori si..pozari!
Felicitari Nexgen pentru ocuparea primului loc si felicitari CarpzOne pentru prestatia deosebita de la acest CN.
ps1: o mentiune speciala pentru her Colonel si Mircea Gheran
ps2: GL-ul a pescuit pana la sfarsitul concursului sau in a doua parte au facut doar figuratie?
Felicitari Nexgen pentru ocuparea primului loc si felicitari CarpzOne pentru prestatia deosebita de la acest CN.
ps1: o mentiune speciala pentru her Colonel si Mircea Gheran
ps2: GL-ul a pescuit pana la sfarsitul concursului sau in a doua parte au facut doar figuratie?