Finala CN 2011 Tancabesti 1
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
Re: Finala CN 2011 Tancabesti 1
ori suntem carp zonisti , ori nu mai suntem ? ( rapizi adica )
am fost dimineata pe balta ,de la 9 pana pe la 12 am putut sta pe la baieti . aveau moralul ok , s-au gasit mici scapari in drumul spre podium si se pare ca s-au rezolvat . nu am putut face poze pt ca m-am dus nepregatit , cu bateria la tel neincarcata , ca altfel va aratam un ten de 9,97 al lui jonny cu nea florin , va aratam niste directii de pescuit inafara standului , va aratam cum se poate pescuii : TU CU DOUA , EU CU DOUA , va aratam cum se doarme in unele standuri , cum arbitrii se plimba cu masina pe balta ( bine , nu influenteaza pescuitul ) , cum se nadeste la ora 10 dimineata si multe altele .
scuze ca le scriu deabia acum , dar acum am timp liber .
fire intinse Carp Zone , iar cel mai bun sa castige !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scuze ca le scriu deabia acum , dar acum am timp liber .
fire intinse Carp Zone , iar cel mai bun sa castige !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lupta crancena pe balta! si vine si furtuna ...suspans total!
Da, lupta e crancena si se va da pana la final. Cat despre furtuna, intradevar se anunta ceva urat, speram sa nu se repete episodul Bunget de anul trecut si concursul sa tina pana duminica. Exista promisiuni ca orice s-ar intampla, concursul chiar daca se va intrerupe in perioada furtunii, nu se va opri pana duminica. Sa speram ca nu va fi cazul de intreruperi.
Fire intinse castigatorilor.
Fire intinse castigatorilor.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
atasez un clasament copiat de la vecini . si sa vezi batalie ce va avea loc pe furtuna ce vine , sa vedeti ponton vernescu ce-si va mai face de cap , cu concurenta , bine , si echipa de pe sector B ar cam trebuii sa mai dea jos din burtici .
POST EDITAT - GOR965
POST EDITAT - GOR965
Se vede chiar foarte bine,multam!
Cred ca Dan va urca un loc pe sectorul B pana dimineata, GL pe C va urca 1 sau 2 locuri, la fel si Madalin, si Nexgen sau GL pe A vor lua conducerea sectorului. Parerea mea, intre cele 3 cluburi se joaca castigatorul. Dar la diferentele mici, Tancabestiul poate produce surprize mari. Depinde de cum il afecteaza scaderea presiunii si furtuna ce vine.
Carpingul va produce o surpriza in clasament la cantarul de dimineata
Carpingul va produce o surpriza in clasament la cantarul de dimineata
Dragos Dimache - Pescar sportiv
teddy , eu cu maxx si razvan , saptamana trecuta ne vedeam imparati pe tancabesti , de luni pana joi dimineata la 9 , cand ne-a sunat telefonul si am fost anuntati ca suntem detronati . tind sa cred ca tancabestiul A FOST , ESTE , SI VA RAMANE , o balta care va da dovada in continuare ca merita un loc intai in topul baltilor din europa si nu numai , atat prin rasturnarile de clasamente pe care le poate produce din ultimele 2 sau 3 ore ale unor concursuri , cat si prin complexitatea ei si multe altele . este o balta demna de lauda si de invidie din partea unora ( nu dau nume , ca nu e frumos ) , este o balta dorita de toti pescarii de crap si nu numai ( si de cei de Somn si stiuca ) .
Ultima oară modificat 24 Iun 2011, 22:17 de către vioril, modificat 1 dată în total.
- georgemarian
- Veteran
mihai alexandru nu participa la concurul asta?
georgemarian scrie:mihai alexandru nu participa la concurul asta?
ba da , dar este rezerva . asta nu inseamna ca nu participa , ba chiar este trup si suflet pe balta .
- georgemarian
- Veteran
ok,multumesc,asta vroiam sa stiu....succes carp zone
Mare dreptate ai,cred ca invingatorii nu se vor stii decat in ultima zi de concurs!vioril scrie:teddy , eu cu maxx si razvan , saptamana trecuta ne vedeam imparati pe tancabesti , de luni pana joi dimineata la 9 , cand ne-a sunat telefonul si am fost anuntati ca suntem detronati . tind sa cred ca tancabestiul A FOST , ESTE , SI VA RAMANE , o balta care va da dovada in continuare ca merita un loc intai in topul baltilor din europa si nu numai , atat prin rasturnarile de clasamente pe care le poate produce din ultimele 2 sau 3 ore ale unor concursuri , cat si prin complexitatea ei si multe altele . este o balta demna de lauda si de invidie din partea unora ( nu dau nume , ca nu e frumos ) , este o balta dorita de toti pescarii de crap si nu numai ( si de cei de Somn si stiuca ) .
offffffffffffffffffffffffffffff ,,,,,,,,,,,,,,,,,, greu este sa stai in fata calculatorului uneori .