Nelutu scrie:Sorine, las-o draq de treaba! De unde stii ca avea 22 kg. daca a rupt??![]()
![clapping =D>](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/41.gif)
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Nelutu scrie:Sorine, las-o draq de treaba! De unde stii ca avea 22 kg. daca a rupt??![]()
Poate a vrut sa spuna ca la ora 22 i-a rupt firul, ori ieri pe data de 22 , ... da oricum e incurcata problemasorprodan scrie:in locul meu ieri un ten de 22 azi i-a rupt firul baiatului de dadea la crap tot acolo,,,,,deci peste este,,,,,,,
pai cum sa nu stie,daca ia spusNelutu scrie:Sorine, las-o draq de treaba! De unde stii ca avea 22 kg. daca a rupt??![]()
Nea Sorine,"una pe zi" pe tama asta?sorin1362 scrie:Poate a vrut sa spuna ca la ora 22 i-a rupt firul, ori ieri pe data de 22 , ... da oricum e incurcata problemasorprodan scrie:in locul meu ieri un ten de 22 azi i-a rupt firul baiatului de dadea la crap tot acolo,,,,,deci peste este,,,,,,,Zice ca "...ieri un ten de 22 azi..." Ca azi e 23
Hmmm ... ori s-o fi luptat cu pestele de ieri pana azi. Da' in concluzie : "peste este"
scria pe rola de fir 21kg,de acolo a dedus ca are 22, daca era mai mic cu 1kg il prindea.cat avea ochiu' Domn Sorin?! era mai mare decat pumnu' ?Nelutu scrie:Sorine, las-o draq de treaba! De unde stii ca avea 22 kg. daca a rupt??![]()
celalalt a rupt bre,,,,cel de 22 e cred ca la gratar,,,,,,,,,,,,,,Nelutu scrie:Sorine, las-o draq de treaba! De unde stii ca avea 22 kg. daca a rupt??![]()
I'auzi bre, incet, incet, da' asa la ralanti, ne scoate Prodan din negura. O poza ceva ? Ca sa fim pe deplin lamuriti. Si dupa faza cu grataru ce a urmat ? Un zaibar puterea ursului alpino-carpato-danubian ?sorprodan scrie:celalalt a rupt bre,,,,cel de 22 e cred ca la gratar,,,,,,,,,,,,,,Nelutu scrie:Sorine, las-o draq de treaba! De unde stii ca avea 22 kg. daca a rupt??![]()
sau pe gratar