adevarat graiesti! doar DINAMOdavidnicolaie scrie:pentru rapidisti dictionarul e scurt conduc du 2-0 si iau bataie cu 2-3daddy caddy scrie:da-ti demisia si ai rezolvat problema! ce inseamna tanzesc ca sunt nelamurit
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- adi.bogdan
- membru activ
Re: Zona Brasov
-
- Veteran
glumesc cu el ,maine ma suna.dar sa vedem anu asta rapid sta bine .pana in iarna
Ai incercat sa pui 2bile de 16 cu pop-up? ...incearca si-ti garantez ca vei prinde si unul de cel putin 5kg! La Sanpaul este foarte mult crap pana in 3kg si de aceea e mai greu sa-i iei pe cei mai mari. Dar ei sunt acolodan.bv scrie:am fost ieri, pentru a 3-a oara, la sanpaul. am prins bine, 20 de bucati, doar dupamasa au intrat 3 pe la 3,5 kg in rest intre 1 si 2.5 kg.
Ia-l ca-i mare!
Stiu ca sunt prezenti. Am dat numai la bile, dar sunt solubile de 18. Am incercat si cate 2, 1 si pop-up, 1 si peleta. Data viitoare o sa dau la bile tari de 22 si astept. Multumesc oricum de sugestii.
- daddy caddy
- senior
esti varza !ce are fotbalu" cu pregatirea ta de gradinita?davidnicolaie scrie:glumesc cu el ,maine ma suna.dar sa vedem anu asta rapid sta bine .pana in iarna
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
-
- Veteran
sincer nu asta e secretul sa prinzi peste mare .peste mare se selecteaza cam asa ,pui firul de par mai lung ,iti calculezi ceva de genu firul de par dai cu bila de 20 il pui pe firul de par si lasi distanta cat consideri tu de mare pana la ac si asa selectezi pestele cu cat e mai aproape de ac cu atat intra pestele mai mic un peste de 2 kg inghite lezer o bila de 20 dar daca lasi distanta mai mare pana la ac el inghite bila si simpte si o scuipa fara sa se intepe si doar pesti mari au posibilitate de intepare in acest cazdan.bv scrie:Stiu ca sunt prezenti. Am dat numai la bile, dar sunt solubile de 18. Am incercat si cate 2, 1 si pop-up, 1 si peleta. Data viitoare o sa dau la bile tari de 22 si astept. Multumesc oricum de sugestii.
davidnicolaie scrie:sincer nu asta e secretul sa prinzi peste mare .peste mare se selecteaza cam asa ,pui firul de par mai lung ,iti calculezi ceva de genu firul de par dai cu bila de 20 il pui pe firul de par si lasi distanta cat consideri tu de mare pana la ac si asa selectezi pestele cu cat e mai aproape de ac cu atat intra pestele mai mic un peste de 2 kg inghite lezer o bila de 20 dar daca lasi distanta mai mare pana la ac el inghite bila si simpte si o scuipa fara sa se intepe si doar pesti mari au posibilitate de intepare in acest cazdan.bv scrie:Stiu ca sunt prezenti. Am dat numai la bile, dar sunt solubile de 18. Am incercat si cate 2, 1 si pop-up, 1 si peleta. Data viitoare o sa dau la bile tari de 22 si astept. Multumesc oricum de sugestii.
"sincer" asa incercai si tu . ba cu bila tare , ba 2 solubile DE 18-20 mm.... . Pentru o intelegere mai buna nu este nevoie decat sa apelezi la creieras si sa analizezi structura anatomica a cavitatii bucale a crapilor . Nu este o regula ce ai spus tu : "cu cat e mai aproape de ac cu atat intra pestele mai mic " ..........intra si peste mai mare dar nu selectezi in felul acesta doar pestele mare (de la 6-7 kg in sus) . Sa luam ALEATOR dimensiunea (adancimea mai precis) gurii unui crap de 2-3 kg de cca 3 cm iar a unui crap de 10 kg de cca 7-8 cm . O bila de 20 mm pusa pe un fir de par in asa fel incat ea , in varianta finala se va situa la o distanta de 0,5-1 cm de curbura carligului , va puta fi absorbita lejer de un crap de 2-3 kg dar si de unul de 10 kg sau mai mare , insa fara a face vreo selectie. La polul opus , o bila de 20 mm asezata la cca 2,5 - 3 cm de carlig nu va putea fi absorbita de crapul mic deoarece crapul nu absoarbe momeala direct pana in "fund" ci doar in gura , si astfel crapul mai mic va absorbi boilies-ul dar fara a mai putea sa absoarba si carligul astfel incat sa se produca inteparea.
Inearca sa iti faci firul de par pentru 2 bile de 20, 22 , 24 sau cu care dimensiune doresti si sa pescuiesti cu o singura bila pe acest fir de par astfel capatand o ditanta minim dubla si daca tot intra peste mic fa distanta putin mai mare.
ACESTA ESTE MECANISMUL CLAR SI CONCIS
Sper sa va fi fost util.
FIR "INCINS"
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
da o inghite LEZERdavidnicolaie scrie:sincer nu asta e secretul sa prinzi peste mare .peste mare se selecteaza cam asa ,pui firul de par mai lung ,iti calculezi ceva de genu firul de par dai cu bila de 20 il pui pe firul de par si lasi distanta cat consideri tu de mare pana la ac si asa selectezi pestele cu cat e mai aproape de ac cu atat intra pestele mai mic un peste de 2 kg inghite lezer o bila de 20 dar daca lasi distanta mai mare pana la ac el inghite bila si simpte si o scuipa fara sa se intepe si doar pesti mari au posibilitate de intepare in acest cazdan.bv scrie:Stiu ca sunt prezenti. Am dat numai la bile, dar sunt solubile de 18. Am incercat si cate 2, 1 si pop-up, 1 si peleta. Data viitoare o sa dau la bile tari de 22 si astept. Multumesc oricum de sugestii.
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
- daddy caddy
- senior
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
-
- Veteran
cu montura sau cu batul cu mulineta cu totdaddy caddy scrie:o SIMPTE LEZER in funduletz! **==dupe care o ia la fuge
ok. asa am sa incerc data viitoare. pana acum aveam distanta de 1.5 - 2 cm. o maresc sa vad ce rezultate am. problema e ca ar trebui sa schimb si bilele deoarece sunt cam micute pentru crapul pe care il caut ( 18 solubile ).
Inca o data : nu este musai sa schimbi bilele ......nu marimea bilei face selectia obligatoriu. Poate ai patit sa dai cu bila de 22-24 solubila si sa o ia doar dupa 2-3 ore cand era undeva la 14 mm .dan.bv scrie: ok. asa am sa incerc data viitoare. pana acum aveam distanta de 1.5 - 2 cm. o maresc sa vad ce rezultate am. problema e ca ar trebui sa schimb si bilele deoarece sunt cam micute pentru crapul pe care il caut ( 18 solubile ).
Oricum nu ar fi rau sa combini si distanta mare si bila putin mai mare
FIR "INCINS"
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
NOU PENTRU PESCARII BRASOVENI SA DESCHIS UN MAGAZIN NOU IN BRASOV IN CARE VETI GASI RENUMITELE BILE CLUB CARPING (PREMIUM SI CLASIC MEAT SI SWET) DIPURI, MIXURI,BILE DE CARLIG,PASTA,GROUNDBAIT SI MULTE ALTELE + ACCESORII DE PESCUIT(PLUMBI,MOMITOARE ETC) LA PRETURI MAI MULT DECAT BUNE
PS: PRIETENII MEI CARE VOR SA CUMPERE SA MA CONTACTEZE SI VOR AVEA PARTE DE UNELE REDUCERI
ADRESA ESTE ALEXANDRU VLAHUTA NR 63 BL 139--9 PARTER(HARMANULUI CU VLAHUTA PE LANGA ITC)
PS: PRIETENII MEI CARE VOR SA CUMPERE SA MA CONTACTEZE SI VOR AVEA PARTE DE UNELE REDUCERI
ADRESA ESTE ALEXANDRU VLAHUTA NR 63 BL 139--9 PARTER(HARMANULUI CU VLAHUTA PE LANGA ITC)
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**