Marius Vintila scrie: Salutare,
Ai si tu niste poze cu mulineta plina sa vad cum se infasoara firul? Multumesc!
Aici sunt cateva ...
http://www.infopescar.tv/forum/mulinete ... 96-30.html
Moderatori: gor965, florentiniuga
Marius Vintila scrie: Salutare,
Singura mea rugaminte este sa ne anuntati cand MTX-urile incep sa prinda si somni capitali ...!AnAcKoNdA2 scrie:Nu am apucat inca sa vad ce pot lansetele..pana duminica cand am sa merg pe Ebru.Vreau insa sa va multumesc pentru modul si rapiditatea cu care ati trimis coletul.
Sanatate si numai bine
El nu,doar betele .....maine, poimaine trimite un tir de mamaliga in Europa .......cerinte sa fiegor965 scrie:Ce-ai facut Dane...ai iesit la export ?!
De prins..o sa prinda ..sa vad cat rezista .. si sa fiti sigur ca nu iasa jaluzelele fie ele si verticale la export 6naintea lorDan Mitranescu scrie:Singura mea rugaminte este sa ne anuntati cand MTX-urile incep sa prinda si somni capitali ...!AnAcKoNdA2 scrie:Nu am apucat inca sa vad ce pot lansetele..pana duminica cand am sa merg pe Ebru.Vreau insa sa va multumesc pentru modul si rapiditatea cu care ati trimis coletul.
Sanatate si numai bine
Numai bine.
Prima data am exportat acun 5 ani in Austria dupa care au mai urmat inca 4 tari asa ca stai relax in privinta asta .AnAcKoNdA2 scrie:De prins..o sa prinda ..sa vad cat rezista .. si sa fiti sigur ca nu iasa jaluzelele fie ele si verticale la export 6naintea lorDan Mitranescu scrie:Singura mea rugaminte este sa ne anuntati cand MTX-urile incep sa prinda si somni capitali ...!AnAcKoNdA2 scrie:Nu am apucat inca sa vad ce pot lansetele..pana duminica cand am sa merg pe Ebru.Vreau insa sa va multumesc pentru modul si rapiditatea cu care ati trimis coletul.
Sanatate si numai bine
Numai bine.
Dan Mitranescu scrie:Singura mea rugaminte este sa ne anuntati cand MTX-urile incep sa prinda si somni capitali ...!AnAcKoNdA2 scrie:Nu am apucat inca sa vad ce pot lansetele..pana duminica cand am sa merg pe Ebru.Vreau insa sa va multumesc pentru modul si rapiditatea cu care ati trimis coletul.
Sanatate si numai bine
Numai bine.
Grecia , Spania, Cipru si Moldova. .gor965 scrie:Ce-ai facut Dane...ai iesit la export ?!
Problema nu este daca "prinde radacini" ... ce ma fac daca "se inmulteste" ...gogu steriade scrie:MT x si Z la Ebro ? nu sa poate vere ca Ebro nu e in Romanika !
domnu Danu lanseta mea creste creste ? sa no udati prea tare ca dupa aia prinde radacini si nu mai vrea sa vina la Vaslui sai arat Prutu si cu Basarabia !
Stiu ca sensul acestor cuvinte este pozitiv si pentru aceasta multumesc.miyagi scrie: ----------------------------------------
Tot respectul pentru marca Hakuyo. Ba chiar mai mult! Pentru Dan Mitranescu pescarul, administratorul si vanzatorul ( . nu-mi sariti la gat ca ma explic daca-i cazul ). Sant curios de ce nu sunt mai multi reprezentanti de marci asa cum e Dan, prezenti pe forumurile de pescuit, sa-si etaleze performantele echipamentelor lor in dauna altora. De-aia e mai buna o lanseta decat alta frate. Ca are cine sa aiba grija ca sa fie. Ceilalti doar fac bani din spatele tejghelelor, a vanzatorilor, a birourilor sau de pe cine stie ce iahturi din Mediterana.
Bravo Dane!
Ms frumos!Dan Mitranescu scrie:Marius Vintila scrie: Salutare,
Aici sunt cateva ...
http://www.infopescar.tv/forum/mulinete ... 96-30.html