Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
dacă eşti tu sănătos la capelephunk scrie:legat de toate discount-urile pe care le oferiti pentru C&R: discount 50% pt studenti + discount 20% pescar fidel c&r + 20 % card avp = discount 90%![]()
mai in gluma, mai in serios, din taxa normala de 60 lei / 12 h daca aplic toate reducerile pe care le am, o sa ajung sa platesc 6 lei / 12 h?ar fi ceva
![]()
desi banuiesc ca se aplica "cel mai mare discount" si doar unul singur (in cazul meu cel de 50% pt student) sunt mai mult decat multumit si va felicit pt initiativa!
eden scrie:
dacă eşti tu sănătos la cap))))))
Adica ce vrei sa insinuezi p-aici,ca EDEN ar fi "vinovat"???elephunk scrie:eden scrie:
ziceam si eu
si cine e "vinovat"ca nu sunt sanatos la cap? ia zi, cine?![]()
![]()
unde-i lege, nu-i tocmealaIULIAN C scrie:Adica ce vrei sa insinuezi p-aici,ca EDEN ar fi "vinovat"???elephunk scrie:eden scrie:
ziceam si eu
si cine e "vinovat"ca nu sunt sanatos la cap? ia zi, cine?![]()
![]()
Pai....daca te iei de al meu coleg....ai de-a face cu mine,sa fie foarte clar!
Pedeapsa e crunta,adica sentinta de executare a cel putin 24 H pe Moara,sentinta definitiva,irevocabila si fara posibilitatea suspendarii!![]()
![]()
eu nu am vazut reducerile astea? nici postate pe site si nici pe balta.elephunk scrie:legat de toate discount-urile pe care le oferiti pentru C&R: discount 50% pt studenti + discount 20% pescar fidel c&r + 20 % card avp = discount 90%![]()
mai in gluma, mai in serios, din taxa normala de 60 lei / 12 h daca aplic toate reducerile pe care le am, o sa ajung sa platesc 6 lei / 12 h?ar fi ceva
![]()
desi banuiesc ca se aplica "cel mai mare discount" si doar unul singur (in cazul meu cel de 50% pt student) sunt mai mult decat multumit si va felicit pt initiativa!