Recomandare varga
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Allen Besnovich
- Veteran
Recomandare varga
Salut. Este timpul sa renunt si eu la vechea varga, o am de cativa ani buni si consider ca e timpul sa-mi iau alta.
Ma intereseaza sa aiba 5-6m si sa fie usoara. Momentan folosesc o varga destul de grea, cred ca are in jur de 400g si consider ca este foarte grea si incomoda asta fiind motivul pentru care acum vreau una usoara. Ideea este ca nici nu-mi permit ceva foarte scump, poate ma ajutati voi cu o idee...mersi
Ma intereseaza sa aiba 5-6m si sa fie usoara. Momentan folosesc o varga destul de grea, cred ca are in jur de 400g si consider ca este foarte grea si incomoda asta fiind motivul pentru care acum vreau una usoara. Ideea este ca nici nu-mi permit ceva foarte scump, poate ma ajutati voi cu o idee...mersi
C.S. OLTENIA FISHING
Re: Recomandare varga
Ce buget ai?
Incearca o Lineaeffe Unica sau Aniversario.Nu am mai studiat preturile in ultima perioada dar nu cred ca e mai mult de 150-200lei.
Incearca o Lineaeffe Unica sau Aniversario.Nu am mai studiat preturile in ultima perioada dar nu cred ca e mai mult de 150-200lei.
- Allen Besnovich
- Veteran
Dupa ce am studiat putin piata, vreau sa va intreb ceva. Am gasit "Varga Aqua Pole" la un pret foarte bun dar problema este ca nu stiu firma de care este produsa!
C.S. OLTENIA FISHING
Salut. Varga nu o detin dar o stiu este foarte moale (balangane).Parerea mea este ca nu merita, dar este doar o parere.
incearca Varga Lineaeffe Conquista 5m/5-25gr,e la reducere la pretul de 70 lei
0762658829
- Marius Vintila
- senior
Eu am avut doua vergi AquaPole si se rup ca stixurile. Sunt din carbon 100% si daca au o fisura sau lovitura, se rup imediat. Incearca ceva cu 98% carbon si restul rasini.alinuu scrie:Dupa ce am studiat putin piata, vreau sa va intreb ceva. Am gasit "Varga Aqua Pole" la un pret foarte bun dar problema este ca nu stiu firma de care este produsa!
Fir intins!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- Allen Besnovich
- Veteran
Mi-am luat aquapole de ceva vreme si sunt multumit de ea. Daca o fi s-o rup, o sa caut altceva mai bun.
C.S. OLTENIA FISHING
- Marius Vintila
- senior
Eu am avut 2...le-am folosit 2 ani. Au crapat amandoua la o partida de pescuit lasandu-ma fara obiectul distractiei. Nu mai aveam cu ce pescui. S-au rupt una de la tronsonul 3 alta la 4. Precizez ca am avut grija de ele si nu le-am bruscat in nici un fel.alinuu scrie:Mi-am luat aquapole de ceva vreme si sunt multumit de ea. Daca o fi s-o rup, o sa caut altceva mai bun.
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- Marius Vintila
- senior
Probabil tine de noroc. CUm sunt facute, depozitate, etc. Fir intins si sa te bucuri de aquapole.Marius Vintila scrie:Eu am avut 2...le-am folosit 2 ani. Au crapat amandoua la o partida de pescuit lasandu-ma fara obiectul distractiei. Nu mai aveam cu ce pescui. S-au rupt una de la tronsonul 3 alta la 4. Precizez ca am avut grija de ele si nu le-am bruscat in nici un fel.alinuu scrie:Mi-am luat aquapole de ceva vreme si sunt multumit de ea. Daca o fi s-o rup, o sa caut altceva mai bun.
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- Allen Besnovich
- Veteran
Chiar imi place. Este usoara, destul de flexibila si are un design foarte placut (nu aluneca deloc).
C.S. OLTENIA FISHING