Pescuitul la Crap in Jud.CONSTANTA...si nu numai.

lansetistii, de la carpfishing la feeder

Moderator: gor965

Scrie răspuns
pharaoh
site team
site team

Re: Pescuitul la Crap in Jud.CONSTANTA...si nu numai.

Mesaj de pharaoh » 01 Sep 2010, 20:21

Ai luat 18 kg de ciortanica acasa?? :O
I Fish. Therefore I am.

roshured
membru activ
membru activ

Mesaj de roshured » 20 Sep 2010, 16:34

Ce dracu ai facut ma cu 18KG de ciortan ?
"Mare .. mic .. pisica mananca!" nu ?

Amos
senior
senior

Mesaj de Amos » 26 Sep 2010, 10:18

dobrin marius scrie:va salut baieti .si eu sunt din navodari si am fost si eu la corbu mare ,eu am fost pe partea cu soseaua deci ,la capatu canaletului si o data am dat banii la ora 8 dimineata si la 8,30 ma chemat la munca deci am dat bani degeaba [ma rog am sperat k ma intorc]si de ciuda m-am dus si duminica cand manca ca dracu ciortanica dar mai frumoasa 800-1kg si in total am avut 18 kg si pasnicii nu mi-au zis nimic
Ciortanul este f. mic, sub 1 kg, nu merită să-l iei. Mai bine prinzi caras, este mai mare.
Taxa s-a mărit la 60 de lei.

dobrin marius
membru activ
membru activ

Mesaj de dobrin marius » 19 Oct 2010, 18:59

l-am luat acasa MA k atunci cd nu prind nimic nu ma intreaba nimeni si in fond si ei sunt niste japcangii sio merita acu k au marit taxa ce ofera in schimb nu merita astia sa fi sportiv

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 19 Oct 2010, 19:35

Halal mentalitate. :-q
I Fish. Therefore I am.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 19 Oct 2010, 22:43

dobrin marius scrie:l-am luat acasa MA k atunci cd nu prind nimic nu ma intreaba nimeni si in fond si ei sunt niste japcangii sio merita acu k au marit taxa ce ofera in schimb nu merita astia sa fi sportiv
Auzi , da' ce ti-a facut tie limba romana , de-o faultezi la modul asta ? :-?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Amos
senior
senior

Mesaj de Amos » 20 Oct 2010, 01:00

dobrin marius scrie:l-am luat acasa MA k atunci cd nu prind nimic nu ma intreaba nimeni si in fond si ei sunt niste japcangii sio merita acu k au marit taxa ce ofera in schimb nu merita astia sa fi sportiv
Am văzut "pescari" care au avut astfel de "capturi" pe care le ascundeau prin portbagaj. Fără nicio supărare, nu am nimic personal cu tine, nu te cunosc, dar cu o astfel de atitudine în scurt timp o să pescuim la Metro în bazin. Până și acolo ciortanii sunt ceva mai mari.

Amos
senior
senior

Mesaj de Amos » 10 Apr 2011, 13:42

Încerc să revigorez puţin topicul.
Se mai pescuieşte la crap în jud. Constanţa? Nu se pune Metro sau Carrefour. :D
Oricum, în viitorul apropiat, crapul o să devină exponat de muzeu.

Pecar-Pacalit
junior
junior

Mesaj de Pecar-Pacalit » 20 Iun 2011, 16:11

Buna ziua.Am facut special cont pt acest topic , pana acum intrand pe acest site doar pt cateva informatii.Sunt din Mangalia de loc dar acum stau in Bucuresti.Sunt pescar incepator si asa cred ca am sa raman pt mult timp dat fiind faptul ca nu pescuiesc decat 2 luni pe an , pe timpul verii mai ales.Treaba este in felul urmator: pana anul trecut pescuiam numai in jud Constanta pana cand am avut un moment de inspiratie sa imi iau sculele de ala Mangalia la Bucuresti ducanduma pe Moara Vlasiei 2, singurul loc unde pescuisc de atunci , dar asta e alt film.Locuri de pescuit nu exista in judetul Constanta domnilor!!! Exista balti , exista lacuri si ce mai vreti dumneavoastra ,dar numai locuri de pescuit nu.Am pescuit pe majoritatea "pomilor laudati" am cheltuit o gasca de bani , pescuitul fiind singurul meu hobby.Am scule bune si tot ce mai vreti dumneavoastra , de fiecare fiind insotit de pescari cu ffff multa experienta. Am stat si cu zilele si cu noptile , peste nu am prins , taxe am platit , am uitat sa mentionez ca pescuiesc numai C&R indiferent de balta si de reguli. Ce nume de balti dati mai sus sunt goale sau pline de ciortanica , care mie unu imi provoaca mila cand o vad cu buza rupta in ac.La 23 august dupa ce am prins 50 de buc de ciortanica la 700 de g un paznic mia zis" Domne da lai omorat azi", la Tasaul din partida de pescuit era sa o transformam in razboi intre grupari interlope dat fiind limbajul paznicilor din cauza ca pescuiam pe un loc unde era interzis pescuitul in timpul saptamanii , nefiind nici un stalp cu interzis pescuitul sau ceva care sa iti dea de inteles ca nu ai voie sa pescuiesti acolo , pe la Lunca si Enisala am stat cu zilele ca in bazin.Am mentionat ca pescuiesc doar C&R , peste de balta nu mananc , la prieteni daca da cine o trebui sa dea sa prind nu il dau , i dau drumu , nici macar lui taicamiu care e comunist pana in maduava oaselor si nu concepe sa il arunc.Pescuitul fiind singurul lucru care ma linisteste pe primul plan la mine este relaxarea( asta o zi ) dar a 2a as vrea sa vad o trasatura macar.Momeli am luat mereu de toate felurile si...nimic.Inafara de faptul ca mai dai de un nene paznic aburit care sta calare pe tine ca la puscarie ca unii aratam mai diferit la fata si nu avem freze, si multi nervi , prostie cat cuprinde , bani cheltuiti degaba prin ,Judet nu prea ai ce sa faci pe balti.Si uite asa toata placerea asta se transforma in altceva cand tu te duci sa te relaxezi si dupa ce ca nu prinzi nimic si esti monitorizat toata ziua la sf de partida de pescuit esti controlat si sub cauciucurile de la masina de cei care rup baltile cu plasele noaptea ex:(Lunca , Zarguzon si pe la Limanu, unde la fel baietii confunda balta cu regiunile din filmele cu cowboy)si exemplele pot continua.Cei care dati pe aici diferite nume de balti si de capturi, poate gresesc dar cred ca aveti vreun interes personal.Si mai ales daca sunteti cumva administratori,creati conditii fratilor din toate punctele de vedere.Bagati peste, nul mai ucideti cu fiole si alte prostii,educativa paznicii (nu ma mira ca pe unele balti paznicii au fost batuti), faceti locuri de pescuit ,curatativa baltile .....creati conditii ca bani pe taxe cereti de zici ca sare singur pestele in minciog.Oricum ma bucura faptul ca ati adus in discutie si locurile de pescuit din jud Constanta , inexistente de altfel si ar mai fi multe de spus aici dar o sa urmaresc sirul discutiei si revin cu completari.Va multumesc

roni
senior
senior

Mesaj de roni » 20 Iun 2011, 18:12

Asta e subiectul discutiilor noastre de cateva saptamani.UNDE MAI PESCUIM? Raspuns:ne vindem sculele. :((
Cojocaru Radu

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 20 Iun 2011, 18:58

Cui?

roni
senior
senior

Mesaj de roni » 20 Iun 2011, 19:12

=D>
Cojocaru Radu

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 20 Iun 2011, 19:19

roni scrie:UNDE MAI PESCUIM?
In Delta. Dar si acolo suntem haituiti si nu suntem lasati sa pescuim linistiti.
I Fish. Therefore I am.

Qnyx
Master Admin
Master Admin

Mesaj de Qnyx » 20 Iun 2011, 22:05

Mai da voi de lacul Siutghiol ati auzit ? Inteleg in rest ca s-a furat, s-a dres, etc..... dar in lacul ala nu prea ai cum sa furi tot. Mai mult decat atat pestii de acolo sunt legendari. Am cunostinte care au prins zilele trecute foarte bine; cand spun asta ma refer la pesti de 10 - 17 kg / bucata (crap si ten) in zona hangarelor de la Palazu Mare (langa cimitir). Ca detalii au pescuit la boabe tari de porumb la aproximativ 300 de metri de mal. In plus cunosc doi basarabeni din targul de la casa de cultura care pescuiesc la somn in fiecare saptamana cu rezultate bune.
Mai mult decat atat, saptamana care vine intentionez sa merg personal acolo (mai ales ca lacul Siutghiol se afla la 2 minute de locul unde locuiesc) si va voi tine la curent cu ce si cum, plus materiale video/foto de la locul faptei.
Nada si momeli de pescuit
pescuitmania xxx pescuitul crap

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 20 Iun 2011, 23:10

Nu l-ai contrazis cu nimic pe prietenul nostru de mai sus.
I Fish. Therefore I am.

Scrie răspuns

Înapoi la “Pescuitul la crap, fitofag si caras”