Rod Holdall

Moderatori: gor965, mini_mic

Scrie răspuns
catalin2804
membru activ
membru activ

Rod Holdall

Mesaj de catalin2804 » 28 Noi 2008, 11:26

Imi poate recomanda cineva un holdall pt cel putin 3 bete(din 3 bucati) echipate cu mulineta pana in 150cm?

mike_carp
senior
senior

Re: Rod Holdall

Mesaj de mike_carp » 28 Noi 2008, 11:30

nu cred ca exista asa mici. eu cel putin nu am auzit de asa ceva.imi aduc aminte ca in urma cu vreo 3 ani un amic si-a luat o husa pt lansete mici,dar nu avea buzunare individuale pt fiecare lanseta. le baga pe toate la gramada si cand ajungea pe balta era dezastru in sculele lui. :)) da' avea husa omu' <:-P
crafty carper
Mihai Tomescu

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 29 Noi 2008, 18:59

Chiar ca nu prea se gasesc . O solutie de urgenta ar fii cele cu compartimente separate ptr.2-3 lansete echipate(trebuie sa bagi ceva moale in zona mulinetelor ,ca peretele despartitor e subtire)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

stefanflorin
Veteran
Veteran

Mesaj de stefanflorin » 30 Noi 2008, 01:25

problema asta cu holdall scurt am avut-o si eu si am ajuns la concluzia ca nu se fabrica, am cautat toate siteurile englezesti, ebay, etc, si nimic. Solutia este sa iei un holdal mai mare si sa indoi partea de sus prinzand-o cu un elastic(eu asa fac :D ). Eu folosesc un waterqueen de 1.60, buzunar pt lansete cu mulinete pe ele maxim 2, fara perete despartitor, inca un buzunar pt lansete fara mulinete, cred ca poti baga 4 fara probleme, unu pt minciog, crecane, umbrela, si pe exterior niste benzi velcro cu minibuzunar pt ce mai ai te pus. Impermeabila, curele rabatabile, ieftina. Eu am dat vreo 14 lire acum un an si ceva pe ea. Ti-o recomand si iti mai recomand ca lansetele sa le ti in tuburi ca altfel cat ar fi de buna husa tot praf le faci la transport :lol:
Work is for people who can't fish!

catalin2804
membru activ
membru activ

Mesaj de catalin2804 » 30 Noi 2008, 14:18

Pacat ca nu se fac si huse mai mici....:( Stiti cumva de unde pot comanda cordura ca daca nu fac una? Am posibilitati(un designer si un croitor).

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”