Cum sa nadesc?

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
georgemarian
Veteran
Veteran

Cum sa nadesc?

Mesaj de georgemarian » 13 Iun 2011, 21:39

Buna seara,in ultimul timp am iesit la pescuit si nu am rezultate....folosesc montura de la domnul dan mitranescu,cu momitor,nu nadesc locul unde pescuiesc doar ce am pe momitor,si asta nu prea da rezultate,vreau sa imi dati un sfat,cu ce sa nadesc?chiar si pt partide de 12 h care din pacate sunt cele mai dese...:D Multumesc!

vali003
site team
site team

Re: Cum sa nadesc?

Mesaj de vali003 » 17 Iun 2011, 02:24

georgemarian scrie:Buna seara,in ultimul timp am iesit la pescuit si nu am rezultate....folosesc montura de la domnul dan mitranescu,cu momitor,nu nadesc locul unde pescuiesc doar ce am pe momitor,si asta nu prea da rezultate,vreau sa imi dati un sfat,cu ce sa nadesc?chiar si pt partide de 12 h care din pacate sunt cele mai dese...:D Multumesc!
Din acelasi amestec pe care il folosesti pe naditor faci bulgari si la inceputul partidei dai 8-10 bulgari pe zono pe care vei pescui ,dupa fiecare peste prins , mai dai 2-3 bulgari , mai poti nadi si cu racheta de nadire ,dar aici trebuie sa ai experienta ,sa nadesti pe aceeasi zona .

georgemarian
Veteran
Veteran

Mesaj de georgemarian » 17 Iun 2011, 11:59

ok multumesc mult!dar cat sa las o montura in apa daca nu trage deloc?o montura cu porumb uscat,s-au de silicon?

georgemarian
Veteran
Veteran

Mesaj de georgemarian » 17 Iun 2011, 19:27

o sa incerc sa arunc chiar in locul unde am nadit,insa mi se pare mai greu..sper sa ma descurc!

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”