Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Buna ziua. Revin cu o intrebare pentru George Alexandru, si va rog sa ma scuzati daca mai gresesc topicurile sau altceva deoarece am descoperit internetul abia anul acesta avand o jumatate de secol la activ, nu mai sunt asa tanar dar imi dau tot interesul sa invat cat mai repede. Am vazut in Infopescar la OTV emisiunea unde domnul Florentin Iuga ne recomanda sa incercam laptele de porumb de la George, asa ca ma intereseaza modalitatea prin care as putea sa procur si eu:cum;de unde;in ce cantitate si la ce pret? Multumesc. Am incercat si ieri intrun alt topic dar cred ca am gresit topicul ca am vazut ca mia disparut intrebare, asa ca incerc si aici.
Papi, ca sa iti apara acel mesaj sus, trebuie sa fii autentificat cu useru si parola ta, altfel nu apare. Iulian, nu mai fi rau, si noi am fost asa la inceput. Vezi ca e un post la care astept un raspuns de la tine plzzz , cel cu rachete de nadire.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS