Salutare la toti pescarii
Re: Salutare la toti pescarii
blondu la ce ai dat pe prut?si inca ceva cum sami pun avatar
- stefan_kwr
- Veteran
Greu mai inteleg cate unii.E chiar asa mult crap prin moldova???vlad6 scrie:pai imi zice si mie pina la urama daca a dat cineva pe prut la crap?va rog multpharaoh scrie:tu esti clona lu` blondu?
Vlad cel mai simplu ai in partea de sus a ecranului, optiunea cauta si astfel gasesti totul despre Prut.
- stefan_kwr
- Veteran
Vlad acesta este un topic de ''bun venit'', pentru pescuitul pe prut cauta unde ti-am zis, acolo poti pune intrebari.vlad6 scrie:blondu la ce ai dat pe prut?si inca ceva cum sami pun avatar
Pentru avatar intra la Panoul Utilizatorului - Profil - Modificare avatar si acolo pui ce imagine vrei tu, dar sa se incadreze in marimea aceea.
Sper sa te descurci...
- Allen Besnovich
- Veteran
Din cate stiu, era topicul deschis de mine Daca tu ai urat "bun venit" altui user aici pe thread, atunci imi cer scuze ca ti-am raspunsBerNard scrie:daca vorbeai cu mine...crezi ca's chior...?de cat timp esti tu aici si de cat timp e vlad6 ?alinuu scrie:Desi a trecut ceva vreme, multumesc
DEVINE OFFTOPICCCC si ne taxeaza MOD
Apropo, cine vrea sa faca un pescuit in Dolj si are nevoie de companie, PM!
C.S. OLTENIA FISHING
nu coteaza...glumeam, oricum ai si tu dreptatea ta intr-un felalinuu scrie:Din cate stiu, era topicul deschis de mine Daca tu ai urat "bun venit" altui user aici pe thread, atunci imi cer scuze ca ti-am raspunsBerNard scrie:daca vorbeai cu mine...crezi ca's chior...?de cat timp esti tu aici si de cat timp e vlad6 ?alinuu scrie:Desi a trecut ceva vreme, multumesc
DEVINE OFFTOPICCCC si ne taxeaza MOD
Apropo, cine vrea sa faca un pescuit in Dolj si are nevoie de companie, PM!
Catch and Release
TEEN CARP TEAM
TEEN CARP TEAM
Am incercat mai multe momeli ,dar mamaliga e pe primul loc
Esti cam glumet [stefan kwr] asa esti si la pescuit , cred ca prinzi mult peste
- Allen Besnovich
- Veteran
De maine o sa fiu in Galati si Braila pentru 2 saptamani. Daca sunt membri infopescar din zona, poate facem o partida de pescuit ?
C.S. OLTENIA FISHING