Tare da tot, boilesu' tau, boierule!sorin1362 scrie:...
UNA PE ZI
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Re: UNA PE ZI
Oare preparatele lui Vali sunt pe gustul tuturor ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Deci ce inseamna campare ? Deci doar corturi ? Deci daca stau pe un pat nu-i campare ? Deci e o nebuloasa ...
Ca idee,una cu MV2,camere de filmat............................
Costele, nu e o idee rea
Se pare ca don Vitorio cauta oarece vedete de cinema pe MV2, ca are mai multe camere decat aia de la Hollywood
Se pare ca don Vitorio cauta oarece vedete de cinema pe MV2, ca are mai multe camere decat aia de la Hollywood
Un savuros dialog a fost azi la "Vanzari". Din pacate a plecat acolo unde nu vede nimeni . Am prins totusi o idee si de acolo ...
S-ar putea ca de la "gandirea" UE sa ne trezim si cu asa ceva :
Sunt zvonaci care ne "sperie" cu nenumarate capturi de crap in delta ... ba ca-i de 9 ... ba ca-i de 8 ... Uita insa sa precizeze unitatea de masura . Eu, totusi, inclin sa cred ca e vorba de centimetri
Se pare ca pe "unul" il mananca iar in popou ... da' sa ne scuze, il vom lasa sa umble singur cu degetelul la intrebuci ... apoi poate sa faca si o "anal iz a" olfactiva
Dupa cum ziceam si in alta parte, unii confunda Delta Dunarii cu groapa de gunoi a propriei urbe. Astia trebuie filmati, fotografiati, descrisi si ... caricaturizati ... poate li s-a face rusine la bornau ...
Si-a dat masca de pe fatza ori arama pe fatza ? Cum cine ? Pai ala ... "unul". "Unul" ala care face urat ca un copilash la care ii ascunzi jucaria aia care zornaie tare Bate din piciorushe si amenintza ca merge cu altzi copilashi sa se joace cu ramutza in alta gramajoara de nisip
Una pentru Cosmin Mihut, care, se pare, ca a "lovit" anul asta ...
Sorine, iti mai aduci aminte de "una pe zi de Matty"?
Era caricatura umoristica cea mai citita de mine in Romania libera pe vremea lui ceasca....
Cred ca ar trebui sa-i platesti drepturi de autor.
Era caricatura umoristica cea mai citita de mine in Romania libera pe vremea lui ceasca....
Mie-mi spui ? Pai Matty Aslan era un idol pentru mine. Am cumparat pe vremuri tot ce-am gasit prin librarii, marca Matty. Era prin anii '81 , '82 ...Laurentiu scrie:Sorine, iti mai aduci aminte de "una pe zi de Matty"?