cum sa pescuiesc linistit in delta?

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
zamfi
senior
senior

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de zamfi » 09 Iun 2011, 10:49

Nu am ce sa zic ca deocamdata nu a juns !Cica a dat de crapi! :D Telefonul e inchis (sau descarcat) asa ca mai fierbem o tzara ...

zamfi
senior
senior

Mesaj de zamfi » 11 Iun 2011, 12:41

Care va sa zica :D : au venit prietenii din prima iesire pe 2011 in Delta.

Concluzii:

1.Privind camparea (asa-i zice Sorine? :D ): iti trebuie ca de obicei tupeu! Mergi ,pui cortul dupa care daca te gasesc baietii incepi discutiile...Idem pentru taxa de intrare in Delta,taxa de masina, etc.Baietii nu au platit nici o taxa dar nu au avut tupeul cu cortul! Unii insa da! Prietenii mei (care au campat la iesire din canalul Murighiol pe dreapta) au facut curat dupa niste bucuresteni o ora! Cand au plecat aia au lasat in urma ceva de nedescris! Apropo : daca vreunul dintre cei care au fost acolo(se stiu ei) citeste acest post va transmit ca sunteti niste NESIMTITI SI SA VA FIE RUSINE!!!! Nu meritati sa mergeti in Delta ! Vezi tu Sorine ,pentru niste dobotoci de genul asta suferim toti! :-q

2.Preturi ridicate la barci /zi.

3.Pestele ...ca pestele :D Au luat ceva salau , somotei , crap pana la 5 kg.Acceptabil .Nu deosebit ,dar posibil sa fie un an bun...Au prins o zi si de murdarire a apei din cauza unui val provenit din niste ploi rebele amonte de Murighiol.

4.Sosea buna(noua) Tulcea-Murighiol. Constructii in zona campingului. Punct turistic in devenire. Lume nu prea multa dar inca nu e sezonul ...In curand va fi macel acolo!

5.Putini tantari! Seara si dimineata ,restul decent!

6.Cel putin in perioada asta ,atentie mare unde va campati din cauza furtunilor! Va dati seama ca au fost rupte salcii ! Nu mai spun de plopi.

7.Dupa cotele de anul trecut unele locuri au fost "remodelate". Au aparut locuri noi...

8.Drumul din Ardeal pana acolo este un cosmar din cauza radarelor (inclusiv noaptea si in trafic) #:-S

In rest cica e frumos si merita sa pescuiesti linistit in Delta! **==

Sa fiti iubiti .

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 13 Iun 2011, 01:51

=D> Sa fii iubit si tu Aline ... in sfarsit cineva vine cu date concrete.
In privinta "gunoierilor" sa stii ca fiecare turma are oile ei negre. ;)
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 13 Iun 2011, 14:01

Gunoieri suntem noi,cei care strangem mizeria altora!Ei se numesc,asa cum spunea si Alin,NESIMTITI ORDINARI!

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 13 Iun 2011, 14:27

bebe2011 scrie:Gunoieri suntem noi,cei care strangem mizeria altora!Ei se numesc,asa cum spunea si Alin,NESIMTITI ORDINARI!
Corect, asa e. Tocmai de aia am si pus cuvantul intre ghilimele. Noi suntem gunoieri fara ghilimele :D .
Am o propunere : hai sa-i filmam, sa-i fotografiem, ori sa-i nominalizam pe nesimtiti. Poate asa putem sa-i sensibilizam ... ca multi sunt d'aia cu bani si cu orgoliu. ;)

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 13 Iun 2011, 16:35

Mare dreptate ai,majoritatea nesimtitilor astia sunt plini de bani si ifose!Pentru ei a ridica o hartie de pe jos reprezinta un gest de injosire ,pentru ca acasa pentru acest lucru a angajat taticu o menajera si are ea grija.Sa le facem poze?!Pai asta inseamna sa consumam o multime de baterii si sa avem o memorie foarte mare a cardului aparatului foto!Oare merita atata deranj pentru niste "gunoaie"?

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 13 Iun 2011, 20:13

Costele, niciodata sa nu mai spui ca n-ai "memorie" suficienta pentru a retine niste figuri. Uite, am sa sparg eu gheata. Ca tot vorbeam de oile negre, hai sa le prezint intai pe cele din imediata mea vecinatate geografica... cu parere de rau. O trupa puternica din Cluj @ Medias care a stat in aval de noi, a lasat in urma ceva de nedescris. Poate se vor vedea, ori poate cunostinte de-ale lor ii vor vedea. Sa le fie rusine. Si inca ceva ... sa le fie rusine ca au primit un pachet de tigari in ultima lor zi de sedere, pe care au "uitat" sa-l inapoieze (fumatorii isi dau usor seama ce inseamna o tigara in pustietate, iar doi oameni am ramas cu un pachet, o zi) ... Chestia cu pachetul de tigari se va lega cu urmatoarea postare.
Dar iata-i pe doi din trupa respectiva ... poate nu ei sunt vinovati, dar echipa trebuie sa functioneze ca un tot unitar ;) :
Fişiere ataşate
DSCN0900.JPG

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 13 Iun 2011, 20:27

Nu-i cunosc ,dar daca sunt din Medias sa le fie rusine nesimtitilor ca n-e fac urbea de rusine..jos gunoaielor care fac gunoaie in frumoasa noastra Delta.
MERCEDES S

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 13 Iun 2011, 21:08

Si hai sa va spun cum se leaga o postare cu alta printr-un neansemnat si totusi atat de dorit pachet de tigari :
CINEVA e sus si vegheaza ... trecuse ceva vreme de cand ultima tigara s-a transformat in chistoc. Ne rodeam unghiile si ... asa mai departe. Eram un pachet de nervi. La un moment dat apar doi indivizi din amonte. Intra direct in discutie si ma intreaba daca nu avem nevoie de ceva din Chilia ca unul din ei pleaca dupa aprovizionare. I-am privit cu reticenta unui strain si le-am comunicat : " Aaaa, nu, lasati ...vine Dan mai spre seara, oricum doar tigarile ne lipsesc...". Mai oameni buni, nu bine am terminat fraza, cand il vad pe unul din ei bagand mana in buzunar si scotand un pachet de Kent ... pe care mi-l intinde ...in totalitate. In momentul ala toata "memoria" mi s-a resetat. Mi-am schimbat pe loc imaginea despre specia umana. :D . In scurta vreme, dupa ce am inceput sa ne omenim cu niste palinci, aveam sa aflu ca il cheama Cosmin si e din Constanta. Iar celalalt, la fel de fain, era Bogdan din Bucuresti.
Pana sa vina Dan au mai aparut cu un pachet de tigari : "ia de aici ca poate nu va ajunge pana deseara".(!!!)
Si sa va mai spun ca in tabara lor puteai linge mac de pe jos. Bravo baieti !!!
Iata-i pe Bogdan din Bucuresti si pe Cosmin din Constanta (in tabara noastra):
Fişiere ataşate
DSCF2174.JPG

zamfi
senior
senior

Mesaj de zamfi » 13 Iun 2011, 21:38

Buna ideea cu postarea lor aici! Trebuie sa incerc sa fac rost de ceva poze >:)

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 13 Iun 2011, 22:28

cosmin mihut scrie:Nu-i cunosc ,dar daca sunt din Medias sa le fie rusine nesimtitilor ca n-e fac urbea de rusine..jos gunoaielor care fac gunoaie in frumoasa noastra Delta.
Servus Cosmine si bine ai revenit pe "continent" :D . Din Medias erau doi mustaciosi ca tine ... oricum pareau mai altfel decat ceilalti ... mai asezati.
Da lasa tu astea si povesteste de crapii aia barosani pe care i-ai "extirpat" din batranul fluviu :)) ... Hai ca am aflat de unul de unshpe kile si jumate. Cred ca te-ai hodinit, iar de-amu, stand pe prispa, poti sa ne povestesti si noua una-alta... Despre scule sau alte chestii care dispar din tabara ...o vom dezbate si p'asta ;)

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 14 Iun 2011, 02:06

zamfi scrie:Buna ideea cu postarea lor aici! Trebuie sa incerc sa fac rost de ceva poze >:)
OK ! Hai sa incepem ... sa-i facem praf !

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 15 Iun 2011, 23:53

Revin la problema cailor deltei, reamintind ca e pe cale sa se nasca o noua specie, un plus de atractie pentru Delta Dunarii. Ia uite ce solutii au gasit cei pusi sa "judece" (oare cu ce parte a c(o)ur(p)ului?) : "sa-i mutam in zona montana unde pot alerga in voie" =)) ...sau "sa-i ia localnicii in gospodarii" =)) ... iar o madama supraponderala ca o balena : "ranile care se vad in imagini si le-au facut singuri in salbaticie" :)) ... altul : "de fapt nu-s cai salbatici, ci doar scapati din gospodarii" :-B . Sincer, parca am vazut niste copii de gradinita, care in loc sa se joace cu cuburile si plastilina, isi dadeau cu parerea ... Si uite de aia ne merge asa de "bine" !

jPegasus
junior
junior

Mesaj de jPegasus » 20 Iun 2011, 22:48

Parerea mea, evitand zonele in care accesul se poate face si cu masina.
Poti cauta locuri faine pe http://www.hartadeltei.com/harti_delta_dunarii

Amos
senior
senior

Mesaj de Amos » 24 Iun 2011, 22:59

jPegasus scrie:Parerea mea, evitand zonele in care accesul se poate face si cu masina.
Poti cauta locuri faine pe http://www.hartadeltei.com/harti_delta_dunarii
Părerea ta, dar..... la ce te referi?

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”