CONACU 2011
Moderator: Coleman
Reguli forum
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Re: CONACU 2011
Iulica baiatu te bate lejer cred ca ar trebui sa ii ceri lectii.
ciprian felicitari
ciprian felicitari
Wants food.......but it's too late to eat!!!
merciTony scrie:Iulica baiatu te bate lejer cred ca ar trebui sa ii ceri lectii.
ciprian felicitari
dar de care iulian e vb?
Bravo Cipriane,m-ai pus pe ganduri,ma gandesc sa-mi vand minciogul si sa ne facem parteneri de pescuit!Cu banii de pe el luam bere.Fir intins si toate cele bune!
nu e o idee rea sa sti...bebe2011 scrie:Bravo Cipriane,m-ai pus pe ganduri,ma gandesc sa-mi vand minciogul si sa ne facem parteneri de pescuit!Cu banii de pe el luam bere.Fir intins si toate cele bune!
apropo de minciog si eu tre sa imi iau altu ca ala l-am lasat in apa atunci
acum am luat altu la fel dar e casm mic ca am fost marti iar acolo si am luat iar unu la 5 kg si unu la 3 kg
si noroc ca a venit unu cu un minciog mai mare si m-a ajutat
si maine ma duc iar la peste
va anunt ce am facut
salutare tuturor si la multi ani de ziua barbatului
- FlorianKML
- junior
Salutare ! In ce parte de balta ai dat ? De la satul Conacu te-ai dus spre cotul dinspre Negresti ? Si ce momeala ai folosit ? Fir intins in continuare !
salutFlorianKML scrie:Salutare ! In ce parte de balta ai dat ? De la satul Conacu te-ai dus spre cotul dinspre Negresti ? Si ce momeala ai folosit ? Fir intins in continuare !
da acolo inspre partea satului negresti am dat
deasupra in spate e soseaua
apropo a mai fost cineva recent la conacu sau negresti ca nu am mai fost de ceva timp si as mai incerca
ultima data nu am luat decat carasel pe care l-am eliberat ....
bafta tuturor
- georgemarian
- Veteran
salut!frumos drill,asa faceam si eu intram dupa el.....ia zi l-ai eliberat nu?
cu siguranta ca la eliberat si la cit de finut la manipulat sunt sigur ca ia dat cu spray antiseptic la pupat si ia dat drumul si acel peste traieste si azi in balta,sa fim seriosi la cum sa manipulat pestele nu mai avea nici o sansa sa supravietuiasca. RUSINEgeorgemarian scrie:salut!frumos drill,asa faceam si eu intram dupa el.....ia zi l-ai eliberat nu?
- georgemarian
- Veteran
hai sa nu fim rautaciosi.... mai avea sanse sa supravietuiasca.....
dar crezi ca au fost acordate ? eu nugeorgemarian scrie:hai sa nu fim rautaciosi.... mai avea sanse sa supravietuiasca.....
- georgemarian
- Veteran
nu cred asta .......cam multa grasime la marimea aia..)
- catalins2008
- senior
Salut!Credeti-ma ca am ras cum n-am mai ras de mult,o asa tehnica de scos pestele din apa fara minciog e foarte rara!
- georgemarian
- Veteran
sa luat la ''tranta'' cu crapu':))) brand pe el,la facut pe crap!!!:)))