cumpar masina

nu va inghesuiti ca spargeti geamul

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Închis
vioril
Veteran
Veteran

cumpar masina

Mesaj de vioril » 09 Iun 2011, 22:10

vreau o masina break , diesel , din 2007 pana in prezent , poate sa fie si lovita , o cumpar pt pescuit . pot oferii maxim 4000 euro .

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Re: cumpar masina

Mesaj de Madalin Dirla » 10 Iun 2011, 02:03

vioril scrie:vreau o masina break , diesel , din 2007 pana in prezent , poate sa fie si lovita , o cumpar pt pescuit . pot oferii maxim 4000 euro .
Ti-o dau pe a mea daca iti place.

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 10 Iun 2011, 20:26

pai tu nu ai nici pt tine , dapai sa mai dai si la altii .

serban_31
Veteran
Veteran

Mesaj de serban_31 » 11 Iun 2011, 07:30

vioril scrie:vreau o masina break , diesel , din 2007 pana in prezent , poate sa fie si lovita , o cumpar pt pescuit . pot oferii maxim 4000 euro .
D-ul Soarec o caruta nu te tenteaza ca fata te ajuta. =)) :))
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 11 Iun 2011, 08:56

serban_31 scrie:
D-ul Soarec o caruta nu te tenteaza ca fata te ajuta. =)) :))

mai serbane da fraer mai esti . vreau masina ca au venit astia si ne-au pus si noua asfalt pe strazi ,iar caruta ti-o dau tie sa te crezi si tu EMANCIPATUS TARANUS atunci cand o sa cobori din corcodus . =))

serban_31
Veteran
Veteran

Mesaj de serban_31 » 11 Iun 2011, 09:08

vioril scrie:mai serbane da fraer mai esti . vreau masina ca au venit astia si ne-au pus si noua asfalt pe strazi ,iar caruta ti-o dau tie sa te crezi si tu EMANCIPATUS TARANUS atunci cand o sa cobori din corcodus . =))
D-ul Soarec degeaba ai asfalt ca fata este aceiasi de "NEMANCIPATUS TARANUS", pe bune acum inghiteo si pe asta ca la cate ai halit tu. :-@

PS: Si cu asfalt si fara tot 2 ape treci ca sa ajungi in Bucuresti :))
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 11 Iun 2011, 15:23

se pare ca nu ai inteles nimic din ce ti-am recomandat eu , erea si de asteptat , la ce te poti astepta de la un SERBAN COCOTAT IN COPAC . gogule , dupa ce vei invata sa mergi , sa vorbesti , sa te porti ca un om ( nu ca o maimuta ) , sa vii sa te invat sa mergi cu masina . =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) , tu chiar nu vezi cat de stupid poti sa fii . ARAGAZULE . =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

serban_31
Veteran
Veteran

Mesaj de serban_31 » 11 Iun 2011, 19:43

vioril scrie:se pare ca nu ai inteles nimic din ce ti-am recomandat eu , erea si de asteptat , la ce te poti astepta de la un SERBAN COCOTAT IN COPAC . gogule , dupa ce vei invata sa mergi , sa vorbesti , sa te porti ca un om ( nu ca o maimuta ) , sa vii sa te invat sa mergi cu masina . =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) , tu chiar nu vezi cat de stupid poti sa fii . ARAGAZULE . =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
D-ul Soarec crezi ca vorbesti cu terminati tai de la munca, cand eu umblam in lume inca te intrebai daca esti fetita sau baiat si nu stiu de ce cred ca ai si azi dilema asta =))
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro

gabalau
utilizator
utilizator

Mesaj de gabalau » 11 Iun 2011, 20:30

vioril scrie:se pare ca nu ai inteles nimic din ce ti-am recomandat eu , erea si de asteptat , la ce te poti astepta de la un SERBAN COCOTAT IN COPAC . gogule , dupa ce vei invata sa mergi , sa vorbesti , sa te porti ca un om ( nu ca o maimuta ) , sa vii sa te invat sa mergi cu masina . =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) , tu chiar nu vezi cat de stupid poti sa fii . ARAGAZULE . =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Dl. Violoncel, lumea vrea sa va ajute si dvs. ii luati peste picior,poate asa va faceti si dvs. cunoscut in lumea CRAPISTA.............ca altfel cred ca sunteti un pescar parat!!!
Lazar Gabriel
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa confirmi.

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 11 Iun 2011, 20:58

Topic inchis din cauza unui prost ce se baga ca musca-n curul calului .

Închis

Înapoi la “Cumparari”