care ie mancatiash grupu lu matale ? si cum sa sa retraga ? niciodata sa nu te dai batut vere ! ia exemplu da la mine care sunt cel mai valabil si mai mare pescar care na vazut un peste da 10 ani da stiu exact cum arata si nu ma invinge nimeni la pescuit si la perdut vremea pa net in cautarea da noi aventuri da sorginte feminine ! nu stiu cum sa face da da cate ori gasesc una dispusa la orice imi cere cardu ! parca pa mine ma facut cardu !craparulsef scrie:Nu bebe2011, nu m-am suparat pe dumneata, chiar incerc pe cat posibil sa nu mai dau curs, unor provocari vadit intentionate, dupa cum se vede clar, grupul nostru de prieteni s-a retras de pe forum ... citim, comentam intre noi la telefon si cam atat!bebe2011 scrie:Nea Crapare,mai sus de Gogu sunt eu,daca te-ai suparat recunosc ca si sticla aceea era tot o stiuca,doar ca era imbuteliata!
Sunt singurul care din politete, mai raspund unor intrebari, legate de zona noastra de delta si cam atat!
la sulina nam bre cum sa agiung prea curand ca sa dasumflat rotile la caruta da cand cu criza asta da la castraveti cu ecoli ! dami place alea a lu matale , frumos, bete , rozipozi, senzori e fox ? tine sticla la rece ca nu sa stie niciodata cand imi vine doru da duca si ma las usor la vale pa prut apoi pa Siret si dan Dunare direct in delta cred ca ajung !