Tamburul mare este un real avantaj daca vrei sa ti cont de viteza de recuperare.xdocx scrie:Sa inteleg ca tamburul mare este un moft, o chestie de marketing?Dan Mitranescu scrie: Am mers pe aceasta dimensiune in urma testelor facute la casting unde am observat ca nu exista diferente in aruncare atunci cand foloseam Axeon 65 sau Axeon 60 . Diferentele erau de cateva secunde la recuperat ...
Am preferat totusi un modelul mai usor . O pereche perfecta pentru MTX 14 ...
Si totusi , Domnule Mitranescu, ati afirmat ca folositi MTX 14 cu Axeon 65...
De ce nu cu 60?
Axeon 65 este cea mai rapida mulineta. Acesta este motivul pentru care am folosit-o si poate am sa o folosesc daca sunt deranjat de recuperare redusa a mulinetelor cu tambur mai mic.
Pescuiesc majoritar in concursuri si mai ales in cele de "viteza" .
In primavara aceasta am testat Okuma Axeon 60 care desi are tamburul mai mic recuperarea este mai buna ca la 65 , una peste alta viteza fiind aceiasi la ambele modele. Urmand sa primesc mulinetele de la Hakuyo am decis sa le astept pe acestea datorita pretului. Am mai spus : nu fac compromisuri de dragul reclamei si folosesc cel mai ieftin echipament care imi acopera necesitatile.
Daca aceste mulinete ma vor dezavantaja prin constructia lor am sa renunt la ele si am sa le recomand numai celor carora li se potrivesc . Sa poate nici macar ...