Zona Mures
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Zona Mures
Salutari la toti pescarii din judetul Mures si nu numai
Am deschis un nou topic pentru a vedea unde mai merg la pescuit Muresenii
Din pacate suntem o mica comunitate cei din Mures si as vrea ca macar cei care suntem sa mai dezbatem cate un subiect pe tema baltiilor din acest judet
Pe ce lacuri mai mergeti la pescuit ?
Am un prieten care a fost ieri la Toldal si zicea ca se prinde destul de bine
Din pacate suntem o mica comunitate cei din Mures si as vrea ca macar cei care suntem sa mai dezbatem cate un subiect pe tema baltiilor din acest judet
Catch & Release
Re: Zona Mures
cred ca baltile din zona Oradea sunt in acest moment cea mai buna solutie pt noi.....pt cei dispusi sa cheltuie mai multi bani MV, Tancabesti,Doripesco. ....in Mures nu cred ca merita sa iti petreci timpul pe vreo balta
- gimi_mures
- senior
Salut Sergiu.PiciuS scrie:Salutari la toti pescarii din judetul Mures si nu numai
Tocmai cand ti-ai luat si tu cort de la Nash, vine Silviu (bufu) si iti taie elanul ( glumesc binenteles), dar are dreptate, la noi nu merita vreo balta, e praf totul.
Prinde si Elibereaza
chiar ca zici bine mi-o taiat tot elanulgimi_mures scrie:Salut Sergiu.PiciuS scrie:Salutari la toti pescarii din judetul Mures si nu numai
Tocmai cand ti-ai luat si tu cort de la Nash, vine Silviu (bufu) si iti taie elanul ( glumesc binenteles), dar are dreptate, la noi nu merita vreo balta, e praf totul.
as vrea sa fac o partida de pescuit pe Livada cam prin 20 iunie
vrea sa mai vina cineva ?
Catch & Release
la sfarsit de iuie ma gandeam sa ma duc la MV, Livada spre sfarsitul sezonului, prin octombrie
oricum fire intinse
oricum fire intinse
atunci te astept cu vesti de pe Moarabufu29 scrie:la sfarsit de iuie ma gandeam sa ma duc la MV, Livada spre sfarsitul sezonului, prin octombrie
oricum fire intinse
ps : gimi tu ai ceva programat ?
Catch & Release
- gimi_mures
- senior
mai ia o pauza concediu cand ai ?gimi_mures scrie:Da am !
Doar servici .
Catch & Release
- taranu2000
- junior
o alta balta care promite ceva in zona mures ar fi ruganesti...langa cristurul secuiesc........
anul asta am avut 2 partide de cate 2 zile..........acceptabile zic eu...taxa 40ron/24h C&R
anul asta am avut 2 partide de cate 2 zile..........acceptabile zic eu...taxa 40ron/24h C&R
nu stiu balta,pune niste poze cu capturile care le-ai avut si niste detalii despre baltataranu2000 scrie:o alta balta care promite ceva in zona mures ar fi ruganesti...langa cristurul secuiesc........
Catch & Release
- taranu2000
- junior
balta e langa cristurul secuiesc la 2 km....aprox 13 hectare....populatie acceptabila de crap(unele exmplare peste 10 kg),carasi peste kg,somni si stiuci insemnate.....dar si multi raci.....taxa 40 ron/24h C&R....a sasea partida este gratuita
balta este amenajata si curata, cu wc si cosuri de gunoi la fiecare cateva sute de metri........se poate campa,si se poate inconjura tot lacul cu masina
doar cateva poze am descarcate pe pc.......o sa incerc sa revin cu mai multe
balta este amenajata si curata, cu wc si cosuri de gunoi la fiecare cateva sute de metri........se poate campa,si se poate inconjura tot lacul cu masina
- daddy caddy
- senior
salutare!ai idee cati km am de la brasov pana acolo?poti sa ne spui ca la ce mergesi mai exact un traseu?respectetaranu2000 scrie:balta e langa cristurul secuiesc la 2 km....aprox 13 hectare....populatie acceptabila de crap(unele exmplare peste 10 kg),carasi peste kg,somni si stiuci insemnate.....dar si multi raci.....taxa 40 ron/24h C&R....a sasea partida este gratuita
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- taranu2000
- junior
salutare!ai idee cati km am de la brasov pana acolo?poti sa ne spui ca la ce mergesi mai exact un traseu?respecte [/quote]
din brasov aprox 120-130 km max...........de la vanatori faci dreapta spre odorheiul secuiesc.........dupa ce ajungi in cristurul secuiesc,la iesire faci stg spre ruganesti.............iar de la scoala din ruganesti faci stg ,mai mergi 1 km si ajungi la lac.
am prins bine la bile de porumb,S&O de la dynamite baits,dar si la porumb fiert
taxa e 40/24h C&R,peste se poate retine contra cost,exemplarele mai mari de 2,5 kg se elibereaza automat
din brasov aprox 120-130 km max...........de la vanatori faci dreapta spre odorheiul secuiesc.........dupa ce ajungi in cristurul secuiesc,la iesire faci stg spre ruganesti.............iar de la scoala din ruganesti faci stg ,mai mergi 1 km si ajungi la lac.
am prins bine la bile de porumb,S&O de la dynamite baits,dar si la porumb fiert
taxa e 40/24h C&R,peste se poate retine contra cost,exemplarele mai mari de 2,5 kg se elibereaza automat
- daddy caddy
- senior
salutare!cu cate bete ai voie sa pescuiesti?ai cumva un nr de tel al unui administrator al baltii?
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- taranu2000
- junior
ai voie cu 4 bete.............nr de tel poate gasesti pe situl lor oficial..........da un search pe google cu laculruganesti