pescuit in austria
Moderator: vali003
pescuit in austria
Sint nou prin zona. As dori informatii de balti, lacuri pe unde s-ar putea pescui
Re: pescuit in austria
Salut ,
dacä vrei sä prinzi Pästrav la sigur mergi in Leutasch Österreich in Weidach este un lac frumos cu pästravi de la 500gr-5kg 20€ intrarea in ästea ai 2 kg de pästrav inkl ce trece peste 2 kg plätesti 8 € kg eu nu ies afara sub 100€ niciodata e distractie maxima apropo acolo poti sä inchiriezi si bete de pescuit a is naspa insa dacä esti in trecere si vrei o partida de Pästrav rapida merita mers,
dacä vrei sä prinzi Pästrav la sigur mergi in Leutasch Österreich in Weidach este un lac frumos cu pästravi de la 500gr-5kg 20€ intrarea in ästea ai 2 kg de pästrav inkl ce trece peste 2 kg plätesti 8 € kg eu nu ies afara sub 100€ niciodata e distractie maxima apropo acolo poti sä inchiriezi si bete de pescuit a is naspa insa dacä esti in trecere si vrei o partida de Pästrav rapida merita mers,
tokra_13 scrie:Sint nou prin zona. As dori informatii de balti, lacuri pe unde s-ar putea pescui
in ce zona in austria?.si eu sunt in austria dar pescuiesc la crap..dar sunt aici in zona mea o multime de locuri de pastrav si de rapitor
baga si tu pe google Weidachsee
Salutare! A mai fost careva la pescuit in Austria? In afara de pescuit la pastrav...De preferat locuri doar cu taxa care sa nu necesite permis de pescuit:) Multumesc anticipat pt raspuns.