COTIZATII 2008
- hromei nelu
- junior
Re: COTIZATII 2008
in suceava e 81 ron
Sper sa nu fie tardiv acest raspuns,dar sunt mai nou in forum.
La AJVPS Maramures:-ape de ses(rauri)=80 RON
-amenajari|(balti in administratie+baraj de acumulare)=170 RON
-amenajari,doar spinning=50 RON
-taxa timbru(?)-1,3 RON
Sunt ceva reduceri pentru copii,studenti si pensionari,dar nu stiu exact ce si cat.
Taxele sunt aceleasi ca si anul trecut,se elibereaza doar chitanta,permisele nu sunt inca tiparite(pt 2008)si sunt valabile permisele din 2007 pana la 1 iunie 2008(pana atunci se pare ca vor apare noile permise...sau nu)
Fir intins ! tuturor.
La AJVPS Maramures:-ape de ses(rauri)=80 RON
-amenajari|(balti in administratie+baraj de acumulare)=170 RON
-amenajari,doar spinning=50 RON
-taxa timbru(?)-1,3 RON
Sunt ceva reduceri pentru copii,studenti si pensionari,dar nu stiu exact ce si cat.
Taxele sunt aceleasi ca si anul trecut,se elibereaza doar chitanta,permisele nu sunt inca tiparite(pt 2008)si sunt valabile permisele din 2007 pana la 1 iunie 2008(pana atunci se pare ca vor apare noile permise...sau nu)
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
Sunteti binevenit oricand in asociatia noastra. Datele solicitate au fost deja postate.Mai multe despre noi gasiti pe siteul asociatiei. Multumimmishu_bc scrie:va salut!
doresc cateva informatii cu privire la Asociatia Pescar Sportiv.
am carnet de membru pescar sportiv emis de catre AGVPS Ialomita (pentru dunare) + permis de pescuit tot pentru ialomita (taxa pe 2007 a fost de 80roni) si doresc sa stiu daca pot sa ma inscriu in Asociatia Pescar Sportiv pentru 2008, cat ma costa....
as dori un singur permis pentru dunare (ialomita + Calarasi + Giurgiu ) si delta dunarii.
multumesc anticipat!
Lansete tensionate !
- arinlupascu
- senior
in judetul Olt taxa este de 80-85 lei, nu stiu exact , iar pt copii sub 14 ani si persoane cu handicap taxa la jumatate dim pret...adica vreo 40lei...
;)Arin
- Adrian Toader
- utilizator
La ajvps prahova cotizatia anuala este de 80 roni (pentru pescuit in ape colinare si de ses). pensionarii (peste 62 ani) beneficiaza de o reducere dar nu stiu care este procentul.
Nu exista fericire de care sa-ti amintesti fara tristete...
- eugencostandis
- membru activ
salutare;permis eliberat de a.n.p.a.-bucuresti taxa 2008-1ron,numai bineAdrian Toader scrie:La ajvps prahova cotizatia anuala este de 80 roni (pentru pescuit in ape colinare si de ses). pensionarii (peste 62 ani) beneficiaza de o reducere dar nu stiu care este procentul.
0737245680
Permisele eliberate de ANPA nu sunt valabile.
Ele au fost anulate prin instanta.
- micu_ionut
- utilizator
Re:
Cristian Liebling-ul lam avut pe permis ( Banatul ) in anul 2007 iar la ora actuala Liebling-ul este fara plata dar iti sugerez sa nu te duci acol pentru ca ultima oara cand am fost io aruncam la ground si nesimtitii se radeau ca leam agatat setca.... deci la informatia asta mai bine ocolesti Liebling-ul fir intins in continuare.CRYSTYAN scrie:astazi mi-am vizat eu permisul la APS TIMISOARA. Ape+belti (OTELEC,DETA,GATAIA,PERIAM,JEBEL,GAD,SURDUC,PESC.LUGOJ.)60lei.Cot.membru20lei.Pensionarii si copii au 50%reducere.In privinta beltilor IANOVA si LIEBLING nu se stie nimic.
APSHD scrie:Permisele eliberate de ANPA nu sunt valabile.
si atuncea,care sunt valabile??
sau nu mai este nevoie de permis??