![worried :-S](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/17.gif)
![frown :(](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/2.gif)
Moderatori: gor965, florentiniuga
DAM-urile ( mai nou FL ) au o mare problema la mufare. La o presare mai puternica a tronsoanelor varful plesneste longitudinal, iar la aruncare se rupe. La 3,90-uri problema este si mai grava.georgemarian scrie:eu am avut un DAM emotion carp 3,6 din 2 buc,mai am 3 acum....la mine sa despicat la aruncare
,cu momitor de la domnul dan mitranescu .....care sa fie cauza?unde se imbina tronsoanele,tronsonul de sus a cedat la 20 cm unde se imbina ele mai sus...sa DESPICAT
Frate am pus un Power Pro de 30 minim cred, o sa caut rola sa vad de cat era exact, ca nu-mi tinea nodul Kristonul si am dat linistit si fara sa fortez vreo 150 de metrii cu pb de 130 de gr, facut de mine pe matrita de la nemti.eden scrie:păi dacă eşti din bucureşti ne întâlnim într-o zi pe lacu morii, pui pe o mulinetă mai robustă un înaintaş de 60 - 80 de lbs şi vedem dacă se rupe)
dacă are defect de fabricaţie sigur îl găsescdacă nu, teoretic n-are cum să se rupă dacă nu o supraîncarci. stilul de aruncare nu îl pot descrie, că am ajuns la o corcitură care trimite plumbul destul de departe...dar încă lucrez la asta
Daca este musai sa fie din 3 bucati, este ok, desi eu personal prefer pe cele din doua bucati. Ca rezistenta, nu ai nicio grija, din cate am inteles, este primul mtx 9 rupt si din cate se pare incidentul s-a petrecut din motive subiectivemirceacaragin scrie:Vreaubsa achizitionez mtx 9 din 3 bucati, 3.90m si 3.5lbs......ce parere aveti? merita? ce le din 2 bucati m-ar incomoda la transport, dar........ astept parerea dvs. multumesc anticipat
Pai ai putea sa iti iei mtx 9 de 3,60 m, sunt relativ ieftine, 160 lei, de 3,5 lbs (destul de rigide zic eu) sau mtx 8 de 3,60 m la 150 lei, tot de 3,5 lbs iar probleme nu vei avea cu ele, mai ales daca le cumperi de la d-nul mitranescu, nu o sa ai parte de suprize neplacute cu ele dupa ce le cumperi.georgemarian scrie:daca tot am rupt batul dam,acum m-am si lamurit care a fost problemaspuneti-mi un sfat va rog sa imi iau alt bat cando sa fac rost de bani:)unul cat sar putea de ieftin sa fie din 3,6 m .....dar mai rigid(spun eu )sa nu se mai intample ca cu celalant
respect,multumesc!
Nu cred ca v-ati ales bine topicul sa cereti pareri despre lansete, ori creati unul nou, ori puneti intrebarea intr-unul deja existent in care se dau sfaturi. Nu ca m-ar deranja pe mine, dar nu stiu cate pareri veti obtine asamirceacaragin scrie:astept mai cateva pareri....