Vand buzzbari 4 posturi,4 swingeri,4 avertizori
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand buzzbari 4 posturi,4 swingeri,4 avertizori
Vand buzzbari de 4 posturi (au lungimea de 75cm-->distanta intre posturi este de 25cm,incap orice fel de mulinete fara sa se atinga intre ele).
In plus,au sitem Pozilock,cel mai bun sistem de fixare a avertizorilor sau suportilor de spate.Au fost "pe balta" de 2 ori.
Pret 110lei
Swingerii sunt marca Jaxon tip MK II folositi de vreo 5-6 ori(sunt 4 bucati->rosu,galben,verde,albastru)
Sunt in stare perfecta de functionare,nu prezinta urme de uzura.
Pret 100lei
4 avertizori Senzor ST folositi foarte putin.Bateriile sunt noi,se pot vinde impreuna cu avertizorii.
Pret 100lei.
Pentru cine cumpara toate produsele la pachet ofer bonus 2 momitoare Korda de 2oz (56grame)
si un borcanel de pop-up Nutrabaits Pineapple & N-Butyric Acid
Pozele aferente:
Bonus:
In plus,au sitem Pozilock,cel mai bun sistem de fixare a avertizorilor sau suportilor de spate.Au fost "pe balta" de 2 ori.
Pret 110lei
Swingerii sunt marca Jaxon tip MK II folositi de vreo 5-6 ori(sunt 4 bucati->rosu,galben,verde,albastru)
Sunt in stare perfecta de functionare,nu prezinta urme de uzura.
Pret 100lei
4 avertizori Senzor ST folositi foarte putin.Bateriile sunt noi,se pot vinde impreuna cu avertizorii.
Pret 100lei.
Pentru cine cumpara toate produsele la pachet ofer bonus 2 momitoare Korda de 2oz (56grame)
si un borcanel de pop-up Nutrabaits Pineapple & N-Butyric Acid
Pozele aferente:
Bonus:
Re: Vand buzzbari 4 posturi,4 swingeri,4 avertizori
Ce greutate culisanta au swingerii si daca au probleme in functionare? Care ar fi ultimul pret pentru swingeri? cu mult respect fire intinse si sanatate Vali
salut..as dori senzori+swingerele....la cat imi lasi pachetu asta:D?ultimu pret:D
BODO 70 -cred ca greutatile culisante sunt asemanatoare sau cu foarte putin mai mari decat cele ale Fox-ului MK ll.
Dupa cum am mentionat,nu au defecte,sunt folosite doar de cateva ori.
Eu zic ca preturile sunt decente,in magazine online de pescuit costa 37lei/buc ...
Multa sanatate si Fir Intins si dumneavoastra!
Crap. ai mp
Dupa cum am mentionat,nu au defecte,sunt folosite doar de cateva ori.
Eu zic ca preturile sunt decente,in magazine online de pescuit costa 37lei/buc ...
Multa sanatate si Fir Intins si dumneavoastra!
Crap. ai mp
iau eu swingerii sunt din bucuresti
cum ne intalnim ?
cum ne intalnim ?
buzzbarii momentan rezervati.
Dragos 85,altcineva m-a contactat mai devreme si mi-a spus ca doreste cei 4 swingeri+cei 4 senzori .Civilizat este sa astept mesajul lui,dupa care te contactez si iti spun daca mai putem face sau nu tranzactia,in regula?
Respect
Dragos 85,altcineva m-a contactat mai devreme si mi-a spus ca doreste cei 4 swingeri+cei 4 senzori .Civilizat este sa astept mesajul lui,dupa care te contactez si iti spun daca mai putem face sau nu tranzactia,in regula?
Respect
te rog sa imi zici care este distanta dintre cele 2 tije care vin insurubate pe buzzbari. au pozitie fixa sau culiseaza pe buzzbar?
salutovilio_f scrie:te rog sa imi zici care este distanta dintre cele 2 tije care vin insurubate pe buzzbari. au pozitie fixa sau culiseaza pe buzzbar?
distanta dintre cele doua tije este reglabila.
Perechea de buzzbari este momentan rezervata.
iau eu buzbarii.vreau un nr de tel sa vorbim
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
Gadjo,buzzbarii sunt rezervati.
Swimgerii -rezervati.
Avertizorii Senzor ST -valabil
Swimgerii -rezervati.
Avertizorii Senzor ST -valabil
- calin_pescarul
- senior
ma intereseaza svingherii +avertizorii
- IULIAN C
- carpZone team
Gadjo....am fost mai rapid...cand ti-a zis ca sunt rezervati,deja ii trimisese,astepta sa vada daca eu voi fi multumit si-i voi trimite banii,un adevarat Domn acest Proteus,am primit acesti buzzbari exact cum i-a descris si cum sunt in poza,mai mult de atat,el m-a sunat sa-mi dea detalii,nu eu,si de asemenea felul in care i-a ambalat(ziceai ca mi-a trimis diamante,asa i-a sigilat...mai mult decat OK)..plus faptul ca a fost foarte prompt si de cuvant,ma face sa-i acord nota 10+,si sa-l recomand ca OM de incredere,nu faceti o greseala achizitionand de la el!gadjo scrie:iau eu buzbarii.vreau un nr de tel sa vorbim
Jos palaria,Proteus,tot respectul din partea mea,multumesc pentru tot ,intotdeauna voi cumpara cu incredere de la tine!
Deci buzzbarii-VANDUTI!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- calin_pescarul
- senior
ZCUZE PTR. CA INSIST SWINGERII SI AVERTIZORII DACA MAI SUNT DE VANZARE MA INTERESEAZA 0746103205
Averitzorii s-au dat?Respecte
Multumesc Iulian pentru aprecieri (ti-am trimis si un mp)
Update:
-buzzbarii vanduti.
-swingerii momentan rezervati
-4 avertizori Senzor ST -valabil
Update:
-buzzbarii vanduti.
-swingerii momentan rezervati
-4 avertizori Senzor ST -valabil