UNDE ATI PRINS CRAP IN DELTA
Moderator: Sebastian
Re: UNDE ATI PRINS CRAP IN DELTA
Nea Mircea ai vazut ceva corturi pe Chilia?
- craparulsef
- Veteran
Am pescuit inclusiv travers cu localitatea Valcov ... aveam biserica de pe malul opus, cam intr-un unghi de 45 de grade, (sunt pe malul nostru doua dune de pamant) ... pe tot acest traseu de la intersectia cu Musura, personal nu am vazut nici macar un cort. Mici ambarcatiuni legate la mal, chiar un catamaran, sau ambarcatiuni in ancora la aproximativ 20-30 metri de mal, da, am vazut in medie 3-4 pe zi ... s-a prins cand mai bine, cand deloc ... au fost si ceva capturi de genul 9-12 kile ... cel putin din ce stiu sau am prins.Crownyboy scrie:Nea Mircea ai vazut ceva corturi pe Chilia?
Poate au fost corturi ascunse mai in interior ... nu stiu. Eu am pescuit numai din barca pe Chilia, pe mal insa am pescuit pe canalul Musura. Alaltaieri in barca noastra s-au prins unsprezece crapi, ieri nici macar unul! Culmea pe aceleasi locuri, pentru ca de regula pregateam (nadeam)trei locuri in permanenta!
Avem imagini facute ... nu am avut timp sa ne punem de acord (echipa), ce anume vom posta aici, dupa cum stiti avem si paginile noastre de care in mod firesc trebuie sa ne ocupam. Mai nou, se deschide si pescuitul pe toate apele naturale si vom schimba putin locatiile, dar despre toate astea la timpul lor!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Merci. Se pare ca e groasa treaba.
- georgyka18
- junior
nu va suparati cum se ajunge la musur?