vali003 scrie:Felicitari Alin ,te rog cind ai timp ,ceva info despre locul de pescuit si nada folosita ,cum a-ti abordat partida ,asa poate mai aflam ceva nou ,multam .
Lacul se numeste Mandarino in onoarea ratelor mandarino(specie rara) care populeaza lacul,este situat pe o fosta cariera de piatra si nisip cu adancime care variaza intre 30 cm si 5 m,de specificat este prezenta a 2 insule situate in partea de inceput al carierei,loc de care pesti sunt interesati datorita apei cu adancime mica.Media crapilor este intre 7 si 12 kg dar sunt si exemplare peste 20 kg,iar media amurilor este intre 15 si 18 kg.Pentru prima data am vazut acest lac in luna martie si de atunci nu pot sa ma mai opresc sa nu merg cel putin o data pe luna.Recordul meu pe acest lac si totodata si recordul personal este un crap oglinda de 19 kg si un crap comun de 16 kg si un amur de 14 kg.Ultima sesiune a inceput vineri 19 august la ora 19 si sa incheiat duminica la ora 18.Este permis pescuitul cu 3 lansete echipate cu un singur ac fara musca.Din cate se pare prietenilor nostri le plac boilesurile cu gus de fructe,asa ca eu m-am perzentat cu 2 tipuri si anume:dynamite baits cu gust de banane si dynamite baits cu gust de piersica si mango.Strategia mea nu a fost o nadire abundenta ci una progresiva astfel incat la fiecare lansare cobram cam 10 bile si primul crap nu sa lasat mult asteptat prezentandu-se la numai o ora de la inceputul partidei.Prima noapte a fost linistita cu numai o prezentare in jurul orei 23,40 un frumos crap comun urmat de un somn de circa 7 ore,da,7 ore
![hurry up :!!](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/110.gif)
pentru ca m-am trezit dimineata in jurul orei 6 avand o sambata linistita cu putine prezentari in jur de 5 urmand o noapte cu 3 capturi.Duminica in schimb a fost foarte productiva aducand pe saltea nu mai putin de 15 crapi.A fost un sfarsit de saptamana de neuitat si sper sa mai urmeze astfel de partide de pescuit.Fir intins tuturor pescarilor de C&R si nu numai.