Fiecare cu soarta lui ... se pare ca dumitale ti-a fost scris sa ai o sotie ce-si doreste a-ti fi mereu alaturi ... a mea abia asteapta sa scape de mine pentru o luna, doua! Astfel nu mai e nevoie sa suporte de trei ori pe zi acelasi "compliment" ... mi-e foameeee !!!!Amos scrie:...Personal, nu-mi permit decât ieşiri scurte de o zi, la sfârşit de săptămână, când şi când, însă de multe ori se lasă cu scandal acasă. Fir întins!
Fishing adventures ... in the Danube Delta !!!
Moderator: Sebastian
- craparulsef
- Veteran
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- stefanclaudiu
- junior
Re: Fishing adventures ... in the Danube Delta !!!
Cred ca trebuie sa incepem sa ne organizam .
Parerea mea este ca pentru inceput trebuie stabilita data exacta pentru plecare.
Parerea mea este ca pentru inceput trebuie stabilita data exacta pentru plecare.
- stefanclaudiu
- junior
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
sa va fie de bine domnu' CraparSef!!craparulsef scrie:Fiecare cu soarta lui ... se pare ca dumitale ti-a fost scris sa ai o sotie ce-si doreste a-ti fi mereu alaturi ... a mea abia asteapta sa scape de mine pentru o luna, doua! Astfel nu mai e nevoie sa suporte de trei ori pe zi acelasi "compliment" ... mi-e foameeee !!!!Amos scrie:...Personal, nu-mi permit decât ieşiri scurte de o zi, la sfârşit de săptămână, când şi când, însă de multe ori se lasă cu scandal acasă. Fir întins!
- craparulsef
- Veteran
Claudiu ... suntem din ce in ce mai putini ... astept de mult interventia ta, sau a oricui dintre cei ce au postat aici, eu spre exemplu stau incurcat din acest motiv cu planificarea concediului ... am promis ca voi merge in toamna asta cand se mai racoreste un pic indiferent de data, sau de numarul de zile ... din pacate se urneste greu de tot aceasta dorinta de aventura !!!stefanclaudiu scrie:Cred ca trebuie sa incepem sa ne organizam .
- liviu_neacsu
- membru activ
Salutare,
In cateva zile intram in iulie!!!
Eu mi-am anuntat participarea cu 3 - 4 luni in urma. La fel si nea Mircea si nea Ion...... Cred ca in max 2 saptamani ar trebuii sa hotaram o data fixa de plecare pentru sfarsitul de august sau pentru septembrie, daca se mai doreste asta!!! Chiar si mai putini. 3.4 - 5 barci daca se strang... cred ca la fel de frumos va iesii!
Cu siguranta multi isi doresc sa mearga, asa ca trebuie sa ne urnim cumva!!
Participarea mea e sigura.
Liviu . tel. 0760289391
Cred ca toti cei hotarati sa facem treaba asta "FISHING ADVENTURES ... IN THE DANUBE DELTA!!!" ar trebuii sa posteze cat mai curand.
In cateva zile intram in iulie!!!
Eu mi-am anuntat participarea cu 3 - 4 luni in urma. La fel si nea Mircea si nea Ion...... Cred ca in max 2 saptamani ar trebuii sa hotaram o data fixa de plecare pentru sfarsitul de august sau pentru septembrie, daca se mai doreste asta!!! Chiar si mai putini. 3.4 - 5 barci daca se strang... cred ca la fel de frumos va iesii!
Cu siguranta multi isi doresc sa mearga, asa ca trebuie sa ne urnim cumva!!
Liviu . tel. 0760289391
Cred ca toti cei hotarati sa facem treaba asta "FISHING ADVENTURES ... IN THE DANUBE DELTA!!!" ar trebuii sa posteze cat mai curand.
- craparulsef
- Veteran
Mircea . tel. 0723.658.807
Am o singura rugaminte ... cu cat mai tarziu, spre toamna, cu atat mai bine ... urasc tantarii si taunii !!!
Prefer sa ma imbrac mai gros noaptea, decat sa ma ciupe animalutele astea nesuferite!
Mircea . tel. 0723.658.807
Am o singura rugaminte ... cu cat mai tarziu, spre toamna, cu atat mai bine ... urasc tantarii si taunii !!!
Prefer sa ma imbrac mai gros noaptea, decat sa ma ciupe animalutele astea nesuferite!
După 30 august dau și eu o fugă în Tulcea, dar numai până la Bălteni.
- stefanclaudiu
- junior
eu cred ca o perioada buna ar fi intre 1-15 septembrie, dar domnul CraparSef ne poate spune mai bine care ar fi cea mai buna perioada.
- pompierulpescar
- utilizator
Care Balteni de Jos sau de Sus?Amos scrie:După 30 august dau și eu o fugă în Tulcea, dar numai până la Bălteni.
- craparulsef
- Veteran
Este o perioada buna intre 1-15 septembrie ... dar o perioada foarte buna, ar putea fi intre 20 septembrie - 10 octombrie ... e doar o parere personala!stefanclaudiu scrie:eu cred ca o perioada buna ar fi intre 1-15 septembrie, dar domnul CraparSef ne poate spune mai bine care ar fi cea mai buna perioada.
- cosmin mihut
- Veteran
Ceva capturi notabile ,in expeditie ,nimic...? cat a-ti stat si pe unde a-ti umblat,asa de curiozitate .Multa sanatate va doresc la toti.
MERCEDES S
.............................cosmin mihut scrie:Ceva capturi notabile ,in expeditie ,nimic...? cat a-ti stat si pe unde a-ti umblat,asa de curiozitate .Multa sanatate va doresc la toti.
La multi ani Cosmine ,aici sint mai multe detali.
http://ionpescarul.blogspot.com/2011/09 ... -2011.html