DUNAREA

Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003

Scrie răspuns
sorprodan
Veteran
Veteran

Re: DUNAREA

Mesaj de sorprodan » 29 Mai 2011, 11:28

inca doi au dat azi de dimineata,,,,, :-B
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

bitza35
senior
senior

Mesaj de bitza35 » 29 Mai 2011, 19:16

sa intelegem ca te tii de treaba.asta e bine,dar ceva dovezi?sti ca dovezile spulbera indoielile,nu ca ar fi vorba de asa ceva dar am vrut sa sune ca o provocare si sa ne arati salbaticiunile...numai bine ---<><
niciodata nu spun NICIODATA...

bitza35
senior
senior

Mesaj de bitza35 » 29 Mai 2011, 21:35

daca aici se vorbeste numai de Dunare ma intereseaza si pe mine in mod expres zona OLTENITA si stiu ca exista cineva pe acest forum care stiu ca este un veteran al acelei zone si nu numai care imi poate da mai multe informatii actuale...Dl in cauza se numeste Butaru Gabriel si daca citeste aceasta postare sper sa vina dansul cu info,si nu numai el...ptr ca asa sa auzi prin vecini,nu mai vreau sa fac excursii ca sunt al naibi de costisitoare si cascavalul nu cade din pom...fire intinse...sunt in asteptare :-B **== ---<><

cosmake
senior
senior

Mesaj de cosmake » 30 Mai 2011, 08:05

Simbata zona Rast
In primul rind plin de puf de plop - durere sa-l iei de pe fire
La plutitoare - plaja - se dadea la taparina de nu aveai loc din 2 in 2 m cite un om pacat ca scrumbia este putina sau nu este tentata la distanta de aruncare a pescarilor - dupa o zi de dat la tapariana daca aveau 4-5 buc fiecare
In agatatura la capul dunaricii mai cade cite un somotel la 1--1,5KG sau la feeder platicuta si frunza de plop( o platica mica cam de 10-15 cm) daca esti perseverent te intorci cu 2 kg
In rest vremea frumoasa ca alfel daca te prinde ploaia tre sa astepti 2 zile sa se usuce ca sa mai iesi de acolo.

coool_marius
senior
senior

Mesaj de coool_marius » 30 Mai 2011, 10:47

marti - 24 , miercuri - 25 mai , zona din padure dintre Izvoarele si Balta Verde , ceva mai jos de porcarie ( in dreptul bornei cu Km 860 ) : am dat la scrumbie atat de pe mal cat si din barca ( marti , cateva ore ) . Caldura mare monser , apa in crestere considerabila si binenteles si curentul de pe langa maluri . In cele 2 zile am luat undeva la 18 kg de scrumbie , cea mai multa de pe mal , la distante mai mici de 60 m . Taparinele folosite - cele produse si comercializate de mine - culori preferate , in ordinea eficientei : verde , alb , fosforescent , rosu , mov , ice flash .

joi - 26 mai , a fost un prieten tot in acea zona , a dat cu renumitele sabiki alb verde din comert si a luat vreo 12 scrumbii numai , ptr ca a fost incapatanat si nu a vrut taparine de la mine :)

vineri - 27 mai - am fost in acelasi loc , cu alti doi prieteni - personal am prins destul de putin insa m-am ocupat mai mult de partea de multimedia , adica poze si filmari . Cei doi prieteni ai mei au prins atat scrumbie cat si avat pe aceleasi taparine facute de mine , dar varianta fara biluta fosforescenta . De data aceasta culoarea campioana a fost galben si dupa amiaza , dupa ora 15 , cand s-a mai innorat , rosul . Unul dintre baieti a luat doar scrumbie - 130 bucati , de la ora 7 pana pe la ora 17 . De asemenea s-a mai prins binisor scrumbie pe o taparina din comert , care avea carlige No 12 , foarte putin incarcate , care defapt aveau pe ele doar o bucatica f mica de ceolofan alb .

In zona , scrumbia am observat ca mananca bine de dimineata pana in ora 8 si intre orele 12--17 si in primele 3 zile ale saptamanii ( atunci mai deverseaza , creste apa si implicit se fac si anafoare pe langa maluri ) .
Inca e plina de icre / lapti , deci nu a depus . Ma astept ca peste vreo 2 saptamani sa depuna si sa manace si mai bine , asa incat sa ne laudam cu recorduri de 300 ...400 de scrumbii , ca in zilele bune ale anilor trecuti .

Dupa ora 17 incepe recital de sarituri de avat , care insa a fost destul de greu de pacalit din cauza faptului ca zona este destul de bogata in obleti .

Am facut cateva filmari , care le voi edita putin si le voi pune asta seara pe blogul meu ..
taparine-scrumbie.blogspot.com .

Fire intinse .
Marius

---<><Dr.Tr.Severin

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 31 Mai 2011, 05:42

bitza35 scrie:daca aici se vorbeste numai de Dunare ma intereseaza si pe mine in mod expres zona OLTENITA si stiu ca exista cineva pe acest forum care stiu ca este un veteran al acelei zone si nu numai care imi poate da mai multe informatii actuale...Dl in cauza se numeste Butaru Gabriel si daca citeste aceasta postare sper sa vina dansul cu info,si nu numai el...ptr ca asa sa auzi prin vecini,nu mai vreau sa fac excursii ca sunt al naibi de costisitoare si cascavalul nu cade din pom...fire intinse...sunt in asteptare :-B **== ---<><
am pescuit si eu in zona OLTENITA foarte buna zona de rapitor avat salau,,,,am inteles ca merge bine si ciortanul p-acolo
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

coool_marius
senior
senior

Mesaj de coool_marius » 31 Mai 2011, 08:58

Marius

---<><Dr.Tr.Severin

bitza35
senior
senior

Mesaj de bitza35 » 31 Mai 2011, 20:23

in legatura cu raspunsul despre zona Oltenita,Dle Sorprodan,crede-ti ca ati putea sa-mi dati si cateva detalii ? :) asta daca le stiti,o zona,un nume,sa pot ajunge direct acolo,ca stiti si Dvs,zona Oltenita este mare...ca o idee eu urmaresc sa prind crap si somn,si ati pomenit de ceva ciortan ca mananca...poate dau de masa si de tacsu...cu deosebit respect astept un raspuns ---<>< ---<>< ---<>< **==

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 31 Mai 2011, 23:01

bitza35 scrie:in legatura cu raspunsul despre zona Oltenita,Dle Sorprodan,crede-ti ca ati putea sa-mi dati si cateva detalii ? :) asta daca le stiti,o zona,un nume,sa pot ajunge direct acolo,ca stiti si Dvs,zona Oltenita este mare...ca o idee eu urmaresc sa prind crap si somn,si ati pomenit de ceva ciortan ca mananca...poate dau de masa si de tacsu...cu deosebit respect astept un raspuns ---<>< ---<>< ---<>< **==
=)) =)) =)) L-ai cam prins nepregatit la faza asta. De fapt e ca si cum l-ai fi intrebat cum se poate ajunge in Kathmandu ori in Singapore. :))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

bitza35
senior
senior

Mesaj de bitza35 » 01 Iun 2011, 00:40

pai daca a zis ca are habar de acea zona ,eu il astept cu un raspuns sau cu o informatie calda.dupa cum se vede ca ii loveste pe balauri,eu cred ca ia lovit si in zona aia,sau doar rapitor...orcum astept o informatie...avand in vedere ora la care sunt prezent pe forum si unde mai pui ca la 5 ma trezesc ,chiar sunt nerabdator sa aflu info din acea zona...noapte buna si fir intins tuturor.....am plecat la I-) I-) ---<>< :-h

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 01 Iun 2011, 11:06

bitza35 scrie:pai daca a zis ca are habar de acea zona ,eu il astept cu un raspuns sau cu o informatie calda.dupa cum se vede ca ii loveste pe balauri,eu cred ca ia lovit si in zona aia,sau doar rapitor...orcum astept o informatie...avand in vedere ora la care sunt prezent pe forum si unde mai pui ca la 5 ma trezesc ,chiar sunt nerabdator sa aflu info din acea zona...noapte buna si fir intins tuturor.....am plecat la I-) I-) ---<>< :-h
duminica ma duc cu unb prieten pe la oltenita dar de vrei sa te duci ei dau la crap din barca la patrat de mamaliga si merge,,,,,,,,,,,,,,,si apropo de balauri aseara am avut un somn mare,,,,si cand zic mare stiu ce spun m-a invartit cu barca langa o salcie de m-a ametit,,,,,norocul lui ,,,,, am reusit sa-l ridic juma de metru de pe fund ,,,,,deci se poate,,,,,, =))

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 01 Iun 2011, 11:09

gogu steriade scrie:
sorprodan scrie:nu bre avea in burta aia mare vreo 5 kg de boaba fiarta ,,,,o inghite de zici ca e aspirator al naibii peste fomist,,,,,
ce vrajala ai in tine ! :-w io tentreb cum sa prinde submarine dastea si matale ma iei cu boabe fierte si aspiratoare ! ~x( zi si lu moshu cum ai facut cum ai dres cat iera ochiurile la plasa #-o , pardon la lanseta ! #:-S o montura un carlig :-B , ace brice si carice lame si chiloti da dame >:D< , spune tot ca aicia navem secrete ! ;) aicia toti ne dazbracam da secrete si da caracter ! <:-P
bre eram gata sa prind si un submarin d-ala cu mustati dar de data asta a castigat el,,,,,,ati dai seama nu a vrut sa fie trofeu la mine pe perete i-am tot explicat ca este o onoare , dar se pare ca s-a rusinat ~x( si dus a fost,,, [-(

bitza35
senior
senior

Mesaj de bitza35 » 01 Iun 2011, 23:06

iti multumesc ptr raspuns...luni sau marti vreau sa ajung in zona Oltenita dar sunt cam dezorientat vis a vis de locul in care sa ma opresc ptr ca am mai auzit ceva zvonuri dar dupa cum am mai zis,nu prea mai aplec urechea la toata lumea [-x :-@ ...dar ma bate gandul sa ajung si unde canalul Dorobantu intalneste Dunarea ---<>< ...si sa dau putin in amonte sau sa iau barca cu mine si sa traversez canalul sa pot incerca si in aval...sper sa fie bine :-? **== ---<>< ...daca cineva are ceva info mai noi sunt nerabdator sa le aflu... ---<>< ---<>< ---<><

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 03 Iun 2011, 08:35

am fost aseara la somn,,,,,ne-a plouat de ne-a rupt,,,,,

iuly7
junior
junior

pe dunare

Mesaj de iuly7 » 07 Iun 2011, 12:11

salut. cine a mai fost la dunare la pescuit in ultimul timp? si in ce locuri?

Scrie răspuns

Înapoi la “Pe rauri si Dunare”