Va anunt infiintarea primului forum din Romania dedicat celor ce pescuiesc pe ape salbatice.
Pescar pe Ape Salbatice http://pescarhoinar.com/forum
Sper sa nu deranjeze pe nimeni anuntul. Daca da....SCUZE...se poate sterge fara probleme.
Multumesc pentru atentie !
Mircea
Pescar pe ape salbatice
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Pescar pe ape salbatice
"Pescar pe Ape Salbatice" suna bine, dar oare unde mai avem asa ceva..?
La noi in Canada Laurentiu ,am zile in care nu vad picior de om ,pe zonele pe care pescuiesc .
Da, in Canada cred si eu unde sunt sute de km/patrati de salbaticie, dar in Romania nu mai e nimic salbatic de vreo 15 ani incoace..vali003 scrie:La noi in Canada Laurentiu ,am zile in care nu vad picior de om ,pe zonele pe care pescuiesc .
P.S. Nu vezi ca au ajuns sa puna camere de luat vederi si pe balta de pescuit..si au ajuns sa-ti dea in cap daca recunosti ca mananci un peste
Ba da , foarte multi oameni ! Si cred ca se vor mai salbatici in continuare si altii ...Laurentiu scrie: ...dar in Romania nu mai e nimic salbatic de vreo 15 ani incoace...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Scurt si la obiect!Cata dreptate ai..Era sa zic ..din pacate...sorin1362 scrie:Ba da , foarte multi oameni ! Si cred ca se vor mai salbatici in continuare si altii ...Laurentiu scrie: ...dar in Romania nu mai e nimic salbatic de vreo 15 ani incoace...