Care-i ala,ii place saramura?adi.bogdan scrie:l-ai ras si pe asta !!! mai bine nu mai raspundeai ce avea in burta si ramaneam la parerea ca i-ai dat si tu drumu.oricum esti meserias,dar ai un defect.
DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
- georgemarian
- Veteran
sunt si eu curios cate kg au avut cei 2 crapi din poze ?
-
- VIP+++
ce vrajala ai in tine ! io tentreb cum sa prinde submarine dastea si matale ma iei cu boabe fierte si aspiratoare ! zi si lu moshu cum ai facut cum ai dres cat iera ochiurile la plasa , pardon la lanseta ! o montura un carlig , ace brice si carice lame si chiloti da dame , spune tot ca aicia navem secrete ! aicia toti ne dazbracam da secrete si da caracter !sorprodan scrie:nu bre avea in burta aia mare vreo 5 kg de boaba fiarta ,,,,o inghite de zici ca e aspirator al naibii peste fomist,,,,,
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Mai si eu ... si mai ales ce a facut cu atata carne de peste ? O fi facut o plachie la caminul cultural pentru toti locuitorii din Dabuleni ? Poate candideaza de primar ...georgemarian scrie:sunt si eu curios cate kg au avut cei 2 crapi din poze ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- AcidAzotic
- membru activ
Prodane so tii tot asa, si sa ai noroc de cat mai multi crapi anul asta, cu toate ca se oftica unii.
am neamul mare bre, mai dau si la saraci bre ,,,sorin1362 scrie:Mai si eu ... si mai ales ce a facut cu atata carne de peste ? O fi facut o plachie la caminul cultural pentru toti locuitorii din Dabuleni ? Poate candideaza de primar ...georgemarian scrie:sunt si eu curios cate kg au avut cei 2 crapi din poze ?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
lasa-i bre,,,,apropo am doi baieti de la craiova trimisi intr-un loc nadit de mine si au deja doi crapi,,, sunt veniti de ieri ,,,,,vedem maine cantarul,,,,,AcidAzotic scrie:Prodane so tii tot asa, si sa ai noroc de cat mai multi crapi anul asta, cu toate ca se oftica unii.
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
bre nu intelegi ca nu de foame ma duc la peste ce dracu daca am bani si dau pe barca si lansete voblere cateva mii de euro crezi ca nu pot sa-mi permit sa cumpar ceva peste,,,,,,,dar nu e tot una sa stii sa pescuiesti sa fii rege pe apa,,,, senzatia asta e tare ,,,,cunoscatorii stiu,,,,matale esti greu de cap,,,ce tot o dai pe aratura,,,,,,,,,,,,gogu steriade scrie:ce vrajala ai in tine ! io tentreb cum sa prinde submarine dastea si matale ma iei cu boabe fierte si aspiratoare ! zi si lu moshu cum ai facut cum ai dres cat iera ochiurile la plasa , pardon la lanseta ! o montura un carlig , ace brice si carice lame si chiloti da dame , spune tot ca aicia navem secrete ! aicia toti ne dazbracam da secrete si da caracter !sorprodan scrie:nu bre avea in burta aia mare vreo 5 kg de boaba fiarta ,,,,o inghite de zici ca e aspirator al naibii peste fomist,,,,,
si cine nu are defecte ,,,,sa arunce primul cu piatraadi.bogdan scrie:l-ai ras si pe asta !!! mai bine nu mai raspundeai ce avea in burta si ramaneam la parerea ca i-ai dat si tu drumu.oricum esti meserias,dar ai un defect.
7 si 12 kggeorgemarian scrie:sunt si eu curios cate kg au avut cei 2 crapi din poze ?
-
- VIP+++
da ce bah prodane am zis io ca te duci da foame la peste ? ce draco team intrebat io si ce raspunzi tu ! ce ie ma asa secret sa zici la lume cum si cu ce lai prins pala mare ? si la faza cu bagatu la bani in scule asculta la mosu , cele mai scumpe scule le are braconieri mah ca aia isi scot parleala intrun an si tre sa fuga tare in caz ca vine garda ! spre deosebire da alte situri unde iti place sa te lauzi cu capturile tale aicia mai tre sa spui si tu o vorba doua ca nu mori ! ca se cheama situ INFO-bla bla bla ! mantelegi ? ia fi atent :sorprodan scrie:bre nu intelegi ca nu de foame ma duc la peste ce dracu daca am bani si dau pe barca si lansete voblere cateva mii de euro crezi ca nu pot sa-mi permit sa cumpar ceva peste,,,,,,,dar nu e tot una sa stii sa pescuiesti sa fii rege pe apa,,,, senzatia asta e tare ,,,,cunoscatorii stiu,,,,matale esti greu de cap,,,ce tot o dai pe aratura,,,,,,,,,,,,gogu steriade scrie:ce vrajala ai in tine ! io tentreb cum sa prinde submarine dastea si matale ma iei cu boabe fierte si aspiratoare ! zi si lu moshu cum ai facut cum ai dres cat iera ochiurile la plasa , pardon la lanseta ! o montura un carlig , ace brice si carice lame si chiloti da dame , spune tot ca aicia navem secrete ! aicia toti ne dazbracam da secrete si da caracter !sorprodan scrie:nu bre avea in burta aia mare vreo 5 kg de boaba fiarta ,,,,o inghite de zici ca e aspirator al naibii peste fomist,,,,,
- lai luat dan barca pa fraier sau da pa mal ?
- ce laseta aveai ?
- cu ce mulineta ?
- ce fir ?
- ce carlig ? numar,firma ?
- forfac pa direct ? mono, textil ?
- ce momeala aveai la carlig ?
- mai intreabama si tu ceva ca nu mai stiu ce sa mai scriu !
daca dai la crap mare din barca se duce dracu crapul,,,eram pe mal ,,,lanseta MTX 9 mulinete am nr 8 de la okuma ,,fir numai de 0,45 nu dau cu fire mai subtiri ca nu-s de incredere ,,,la somn dau cu 0.60 ,,,,,asa mai depatre carligul gamakastsu cu boaba pe el direct nu pe cordita ca seinucrca tare pe apa curgatoare apropo mai merge bine si pe silicon,,,,la montura obligatoriu struna de textil de 0,50 findca crapul umbla cu fierastraul dupa el
Mai bre, da mare haiduc esti, de moda veche ... sa stii ca haiducul zilelor noastre ia de la saraci si da la bogatisorprodan scrie:... mai dau si la saraci bre ,,,
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
-
- VIP+++
vezi ca sa poate ! brava ! si la mai mare !sorprodan scrie:daca dai la crap mare din barca se duce dracu crapul,,,eram pe mal ,,,lanseta MTX 9 mulinete am nr 8 de la okuma ,,fir numai de 0,45 nu dau cu fire mai subtiri ca nu-s de incredere ,,,la somn dau cu 0.60 ,,,,,asa mai depatre carligul gamakastsu cu boaba pe el direct nu pe cordita ca seinucrca tare pe apa curgatoare apropo mai merge bine si pe silicon,,,,la montura obligatoriu struna de textil de 0,50 findca crapul umbla cu fierastraul dupa el
da intradevar,capturi demne de invidiat ...dar cand esti vecin cu,crapul,stii si cand doarme si cand bea apa...asta e avantajul tau si se vede ca profiti de asta .fir intins si la mai mare(si la mai multi)... nu toti avem parte de asemenea rezultate de crap salbatic...
niciodata nu spun NICIODATA...