HAKUYO MTX 9 RUPT IN LANSEU
Moderatori: gor965, florentiniuga
- georgemarian
- Veteran
Re: HAKUYO MTX 9 RUPT IN LANSEU
eu am avut un DAM emotion carp 3,6 din 2 buc,mai am 3 acum ....la mine sa despicat la aruncare ,cu momitor de la domnul dan mitranescu .....care sa fie cauza?unde se imbina tronsoanele,tronsonul de sus a cedat la 20 cm unde se imbina ele mai sus...sa DESPICAT
- Dan Mitranescu
- Partener
DAM-urile ( mai nou FL ) au o mare problema la mufare. La o presare mai puternica a tronsoanelor varful plesneste longitudinal, iar la aruncare se rupe. La 3,90-uri problema este si mai grava.georgemarian scrie:eu am avut un DAM emotion carp 3,6 din 2 buc,mai am 3 acum ....la mine sa despicat la aruncare ,cu momitor de la domnul dan mitranescu .....care sa fie cauza?unde se imbina tronsoanele,tronsonul de sus a cedat la 20 cm unde se imbina ele mai sus...sa DESPICAT
Bine este sa nu fie mufate foarte tare , dar sa se verifice sistematic imbinarea pentru a nu se desface cu joc ...
De cand DAM este FL ?
Asta chiar nu o stiam.Cel putin mulinetele DAM sunt de provenienta Okuma.Cel putin asta sustin nemtii de pe forumurile din Germania.+ca varful de gama DAM New Dimension e pe blanc de Free Spirit E Class.
Asta chiar nu o stiam.Cel putin mulinetele DAM sunt de provenienta Okuma.Cel putin asta sustin nemtii de pe forumurile din Germania.+ca varful de gama DAM New Dimension e pe blanc de Free Spirit E Class.
Pentru Eden am si eu o intrebare. Cum faci frate sa le rupi ca am luat si eu niste Pro Royale de la Madalin si dau numai cu 130 de grame in line, nu arareori cu saculeti calibrati pentru distante si le-am mai si fortat pe Bunget la concurs asta toamna in golfuletul de la casuta 3 sa dau mai mult decat Silviu Dumitrescu care avea un avans pe mal de cel putin 15 metrii la casuta 2, ca sa scap de ciortanica si sa ajung in capu` alor lui ca scotea numai dulapi ? Nu de alta, dar a zis ca daca le rup imi da altele si ma chinui de catva timp sa-i mai iau si nu vrea sa mai dea din ele.
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
păi dacă eşti din bucureşti ne întâlnim într-o zi pe lacu morii, pui pe o mulinetă mai robustă un înaintaş de 60 - 80 de lbs şi vedem dacă se rupe )
dacă are defect de fabricaţie sigur îl găsesc dacă nu, teoretic n-are cum să se rupă dacă nu o supraîncarci. stilul de aruncare nu îl pot descrie, că am ajuns la o corcitură care trimite plumbul destul de departe...dar încă lucrez la asta
dacă are defect de fabricaţie sigur îl găsesc dacă nu, teoretic n-are cum să se rupă dacă nu o supraîncarci. stilul de aruncare nu îl pot descrie, că am ajuns la o corcitură care trimite plumbul destul de departe...dar încă lucrez la asta
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Frate am pus un Power Pro de 30 minim cred, o sa caut rola sa vad de cat era exact, ca nu-mi tinea nodul Kristonul si am dat linistit si fara sa fortez vreo 150 de metrii cu pb de 130 de gr, facut de mine pe matrita de la nemti.eden scrie:păi dacă eşti din bucureşti ne întâlnim într-o zi pe lacu morii, pui pe o mulinetă mai robustă un înaintaş de 60 - 80 de lbs şi vedem dacă se rupe )
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
- mirceacaragin
- utilizator
Vreaubsa achizitionez mtx 9 din 3 bucati, 3.90m si 3.5lbs......ce parere aveti? merita? ce le din 2 bucati m-ar incomoda la transport, dar........ astept parerea dvs. multumesc anticipat
- georgemarian
- Veteran
daca tot am rupt batul dam,acum m-am si lamurit care a fost problema spuneti-mi un sfat va rog sa imi iau alt bat cando sa fac rost de bani:)unul cat sar putea de ieftin sa fie din 3,6 m .....dar mai rigid(spun eu )sa nu se mai intample ca cu celalant respect,multumesc!
Daca este musai sa fie din 3 bucati, este ok, desi eu personal prefer pe cele din doua bucati. Ca rezistenta, nu ai nicio grija, din cate am inteles, este primul mtx 9 rupt si din cate se pare incidentul s-a petrecut din motive subiectivemirceacaragin scrie:Vreaubsa achizitionez mtx 9 din 3 bucati, 3.90m si 3.5lbs......ce parere aveti? merita? ce le din 2 bucati m-ar incomoda la transport, dar........ astept parerea dvs. multumesc anticipat
Sincer, iti zic sa iti iei cu incredere, singurul inconvenient este ca sunt cam grele (550 gr) insa stii ca te poti baza pe forta si rezistenta lor
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Pai ai putea sa iti iei mtx 9 de 3,60 m, sunt relativ ieftine, 160 lei, de 3,5 lbs (destul de rigide zic eu) sau mtx 8 de 3,60 m la 150 lei, tot de 3,5 lbs iar probleme nu vei avea cu ele, mai ales daca le cumperi de la d-nul mitranescu, nu o sa ai parte de suprize neplacute cu ele dupa ce le cumperi.georgemarian scrie:daca tot am rupt batul dam,acum m-am si lamurit care a fost problema spuneti-mi un sfat va rog sa imi iau alt bat cando sa fac rost de bani:)unul cat sar putea de ieftin sa fie din 3,6 m .....dar mai rigid(spun eu )sa nu se mai intample ca cu celalant respect,multumesc!
In plus, nu sunt asa grele ca cele de 3,9 m, este totusi o diferenta de 100 gr intre ele.
Personal, asta iti recomand, la 150-160 lei nu cred ca gasesti ceva mai rezistent si mai bun calitate / pret.
Numai bine!
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
- georgemarian
- Veteran
am inteles,cred ca este o alegere buna la pret-calitate.....oricum sunt bine venite si alte pareri:)
- mirceacaragin
- utilizator
astept mai cateva pareri....
Nu cred ca v-ati ales bine topicul sa cereti pareri despre lansete, ori creati unul nou, ori puneti intrebarea intr-unul deja existent in care se dau sfaturi. Nu ca m-ar deranja pe mine, dar nu stiu cate pareri veti obtine asamirceacaragin scrie:astept mai cateva pareri....
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Varful a fost inlocuit! Mii de multumiri domnului mitranescu si lui eden pentru ajutor!
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
- catalins2008
- senior
Va salut!Am si eu MTX 9 de aproape 1 an si am pescuit cu ele la distante de peste 130 de metri iar la casting in iarna am aruncat cu fir de 0.25 si plumb de 110 g 149 de metri fara probleme.Parerea mea ca ori a fost defect de fabricatie ori nu a fost mufata bine cum a zis Dan Mitranescu.Eu am incredere totala in ele.