TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: TOPIC STEAUA
In sfarsit CUPA s-a intor ACASAAAA!!!! Hai STEAUA!!!
Campioni la ce ? ...eu stiam ca Otelu a castigat campionatul iar Steaua a castigat locul 5 !IULIAN C scrie:....
SUNTEM CAMPIONI ! !
Se lauda "in viitor"!gor965 scrie:Campioni la ce ? ...eu stiam ca Otelu a castigat campionatul iar Steaua a castigat locul 5 !IULIAN C scrie:....
SUNTEM CAMPIONI ! !
Se lauda si "in trecut" : O CUPA A CAMPIONILOR, INCA O FINALA A CUPEI CAMPIONILOR, O SEMIFINALA A CUPEI CAMPIONILOR SI O SEMIFINALA UEFA ...care au asa palmares ... aud ? Hai sa lasam ... ca doar pe plan international se vede valoarea. In campionatul nostru corupt ... plin de aranjamente ...canci. Le doresc "fir intins" celorlalte echipe angrenate in cupe europene, dar ... ma indoiesc ca o rubezianaAmsterdamer scrie:Se lauda "in viitor"!
P.S. : Era sa uit de SUPERCUPA EUROPEANA
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- IULIAN C
- carpZone team
E....si tu acuma,dai la "gioale"....tii cu...."ursul"?gor965 scrie:Campioni la ce ? ...eu stiam ca Otelu a castigat campionatul iar Steaua a castigat locul 5 !IULIAN C scrie:....
SUNTEM CAMPIONI ! !
DEX:
CAMPIÓN, -OÁNĂ, campioni, -oane, s. m. și f. 1. Persoană, echipă etc. care cucerește primul loc într-o competiție sportivă (națională, internațională, mondială, olimpică)
Si...oricum,singura cupa a campionilor europei,tot STEAUA a adus-o in tara,deocamdata tot campioni ne numim!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- Madalin Dirla
- Veteran
Sunt prea suparat dar totusi o sa iti raspund scurt si la obiect:Desideiu Bogdan scrie:...... Madalin....esti pe aici? se presteaza urari de bine dinamovistilor!!!
"NU VA SUPORT!!!!"
Mai vinde-mi mie doua Pro Royale si te ajut sa-ti treaca .Madalin007 scrie:Sunt prea suparat dar totusi o sa iti raspund scurt si la obiect:Desideiu Bogdan scrie:...... Madalin....esti pe aici? se presteaza urari de bine dinamovistilor!!!
"NU VA SUPORT!!!!"
P.S. nu tin cu nicio echipa insa o voi face pentru asa o "captura" .
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
Barboianu dedica golul tuturor suporterilor dinamovisti...cu adevarat trup si suflet pt suporteri.
PS. sper sa-si prelungeasca contractul
La STEAUACosti P scrie:Barboianu dedica golul tuturor suporterilor dinamovisti...cu adevarat trup si suflet pt suporteri.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
Cupa..o chestiune de onoare
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.
...da, da...si marmota invelea ciocolata in staniol !...iar traiti din amintiri ?!IULIAN C scrie:E....si tu acuma,dai la "gioale"....tii cu...."ursul"?gor965 scrie:Campioni la ce ? ...eu stiam ca Otelu a castigat campionatul iar Steaua a castigat locul 5 !IULIAN C scrie:....
SUNTEM CAMPIONI ! !
DEX:
CAMPIÓN, -OÁNĂ, campioni, -oane, s. m. și f. 1. Persoană, echipă etc. care cucerește primul loc într-o competiție sportivă (națională, internațională, mondială, olimpică)
Si...oricum,singura cupa a campionilor europei,tot STEAUA a adus-o in tara,deocamdata tot campioni ne numim!
p.s.
Trebuia sa scrii : Suntem finaliiiisti !!! Am castigat cupaaaaa !!! ...asa ma prindeam si eu la ce este Steaua campioana anul asta !
p.s.2
Nea Jiji ar trebui sa-l transfere pe Barboianul ala...da numai goluri decisive !
Bre domnul Gor,lasa-ne sa ne bucuram si noi ca nu stim cand mai avem ocazia!
- IULIAN C
- carpZone team
Gor,sti tu cum e treaba asta?....nu trebuie sa fie oarecum o egalitate ? Adica fiecare echipa trebuie sa-l aiba pe Banel al ei.....EXACT LA MOMENTUL OPORTUN!
Nu traim din amintiri,dar ne mandrim cu ele
Nu traim din amintiri,dar ne mandrim cu ele
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- FLAVIUS FBI
- utilizator
SI CEL MAI IMPORTANT ESTE CA A BATU-TO PE DINAMO
- craparulsef
- Veteran
Ce tare-mi place, aici la voi pe topicul asta ... pacat ca nu ma pricep la fotbal. Dar l-am citit tot !
E ca-n topicul lui Gogu si prietenii lui !!!
E ca-n topicul lui Gogu si prietenii lui !!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807