Salut.Sti care este ideea...ca dupa o noapte de pescuit in care nu am apucat sa beau nici macar o gura de apa si in care la ora 2.30 noaptea nu mai aveam saci,toti cei 20 de bucati erau plini...ni se comunica ca suntem in spate la 150 kg fata de locul 3...aici o fost un moment psihologic pt noi,in care trebuie sa recunosc eu unul personal am cazut psihic.....stiind ca,cu toate ca pestii pe care ii aveam in sac au cantarit aproape 50-60 kg eram inca la o mare diferenta de locul 3....de aici s-a rupt filmul pt echipa noastra....ar1z3m scrie:@ razvan gheorghe stai linsitit si noua ni sa intamplat la fel la al 2 sau al 3 lea cantar ni sa spus ca cu 60 sau 83 de kg suntem cam pe ultimele locuri ca sa aflam spre sfarsit ca n-am stat niciodata asa de rau...
@ vioril nu inteleg daca totusi te deranja de ce nu ai facut mai mare galagie pt ca noi am auzit un singur strigat odata din partea voastra si a sunat "VREI SA TE AJUT ? " in ce context nu cunoasteam dar daca tot arunca peste baliza si etc etc trebuia raportat o parte din vina si mare eu io atribui organizatorului care se putea sesiza dar ma rog am venit prima oara sa ne ia tare cu reguli gen daca se depaseste standu in aruncare minus 20 de kg sau daca intri peste vecin minus 20 de kg ca ma apoi sa numai conteze ! Inca odata felicitari celor care au jucat corect tot concursul.
Vio....sti ca te respect ca pescar,ti-am spus anumite lucruri si pe balta...le confirm si acum si le mentin fara sa imi para rau de nimic...oricum ne vedem la Dan la magazin si vorbim mai multe