1. Echipa dupa standul 8 - 70kg ultimul cantarStanescu Mircea scrie:Am cateva argumente sa spun lucrul asta in primul rand trei echipe de la carp zome au cazut 2 una langaa alta si una fata in fata madalin darla pescuia numai dupa baliza cu cei din fata pana la urma au tras baliza pe mal ii deranja probabil apoi sau cantarit multi pesti sub 1.5kg si vreau sa imi explice si mie echipa de langa madalin care a inceput bine si mergea bine la ultimul cantar daca nu ma insel a cantarit decat 20kg...bate la ochi iar in privinta lui mosharu poate nu cunosc bine situatia dar sia mutat pozitia standului si alte lucruri care sau auzit oricum pana la urma organizatori trebuiau sa ia masuri eu nu vreau sa intru in polemica cu nimeni doar spun ce sa intamplat.va doresc fir intins si imi cer scz daca este ceva neadevarat in cea ce am zis.
2. Pesti sub 1.5kg nu au fost cantariti (au asistat la cantarire si vecini de stand, iar in mod special la standurile 8 si 9 vecini de la st. 7 si 10
3. Baliza a fost agatata in drill (motiv pentru care am si redus numarul de balize la 5 fata de 10 cat am zis ca voi pune initial)
4. La standul 18 malul permitea mutarea standului cu 3 metri catre stanga (punctul maxim de lansare a fost acelasi iar mutarea s-a facut de la inceputul concursului)
Daca mai ai nelamuri, acum dupa concurs, iti stau la dispozitie.