Dunarea la Giurgiu
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- cristi0110
- utilizator
Re: Dunarea la Giurgiu
Hai Dane cu pozele de astazi ca stiu ca ai fost la o pescuiala pe Ara
salut prieteni pescari.vad ca se cam vorbeste despre canalul ara si am rugamintea...asta daca nu deranjez sa pun cateva intrebari despre aceasta locatie...sunt din bucuresti si as vrea ca dupa prohibitie sa fac o iesire la canalul ara...mentionez ca nu am mai fost niciodata in aceasta locatie si sincer nu cred ca as nimeri din prima...bine ca nu sunt atat de batut in cap ,dar cu ceva ajutor din partea unora dintre voi cred ca as nimeri din prima.stiti proverbul ''nimeni nu sa nascut invatat''...si sunt dispus si chiar ma incanta ideea daca cineva accepta sa facem o ''excursie'' la o partida de pescuit impreuna si aici ma refer la cineva din partea locului sau cineva care este un veteran daca pot spune asa al pescuitului la dunare dar mai ales in acea zona...astept raspunsuri si pana atunci va doresc tuturor pescarilor fire intinse (pana luni 04.o4) ca dupa, stim cu totii ce urmeaza.............cu respect
niciodata nu spun NICIODATA...
- Parhomencu
- utilizator
ete si poza de vineri dupa masa. so privitor la iesire, la ara se ajunge destul de usor, si cand aveti chef sa veniti va astept sa o facem impreuna ...... pescuiala nu altceva
- Parhomencu
- utilizator
scuze, vineri dupa masa, sambata l-am papat la nasa ca acu am fost cu plocon la ea :d
- cristi0110
- utilizator
De abia astept sa se termine prohibitia si sa facem o pescuiala pe Dunare.
Pana atunci poate facem o stiuca.
Ce zici Dane, cum stai cu timpul?
Pana atunci poate facem o stiuca.
Ce zici Dane, cum stai cu timpul?
- Parhomencu
- utilizator
ma, vedem si cu stiuca, dar cred ca dupa 1 mai ca atunci o punem la Dunare ca se da liber la pescuit . vb. si de stiuca, stiuca sa fie
salut,o zona,un canal ceva,al dunarii in zona giurgiu unde sa nu-ti trebuiasca PG exista?
- Parhomencu
- utilizator
Nu exista zone unde sa nu iti trebuiasca PG. Este zona de frontiera si te ia astia la rost daca nu ai PG. PG-ul este gratuir, se scoate de la politia de frontieraPsiHo scrie:salut,o zona,un canal ceva,al dunarii in zona giurgiu unde sa nu-ti trebuiasca PG exista?
- pompierulpescar
- utilizator
Sa inteleg, ca se poate lua PG-ul de la Politia de frontiera din Giurgiu? Daca da, se elibereaza pe loc? Va multumesc anticipat!.Parhomencu scrie:Nu exista zone unde sa nu iti trebuiasca PG. Este zona de frontiera si te ia astia la rost daca nu ai PG. PG-ul este gratuir, se scoate de la politia de frontieraPsiHo scrie:salut,o zona,un canal ceva,al dunarii in zona giurgiu unde sa nu-ti trebuiasca PG exista?
- pompierulpescar
- utilizator
M-am exprimat de ar trebui sa apar in "topul rusinica"', de la cronica carcotasilor. Am vrut sa va intreb, daca PG-ul se obtine imediat sau cererea trebuie sa stea la "dospit". SCUZE!pompierulpescar scrie:Sa inteleg, ca se poate lua PG-ul de la Politia de frontiera din Giurgiu? Daca da, se elibereaza pe loc? Va multumesc anticipat!.Parhomencu scrie:Nu exista zone unde sa nu iti trebuiasca PG. Este zona de frontiera si te ia astia la rost daca nu ai PG. PG-ul este gratuir, se scoate de la politia de frontieraPsiHo scrie:salut,o zona,un canal ceva,al dunarii in zona giurgiu unde sa nu-ti trebuiasca PG exista?
- Parhomencu
- utilizator
in principiu imediat, dar nu stiu sigur ca eu am dato unui amic care a ucrat acolo si acum s-a mutat. dar trrebe sa vi in cursul saptamanii ca sambata si duminica nu lucreaza.
- pompierulpescar
- utilizator
Va multumesc foarte mult. As dori sa vin cateva zile, ma puteti ajuta cu locuri de pescuit?Daca da , am sa va deranjez pe privat sau daca aveti amabilitatea pe un numar de telefon. Va multumesc anticipat.
- dillodillo66
- junior
cine stie zona gostinu...am fost cu un amic si am avut probleme cu politia de frontiera cu permisele vizate si cu stampila pg,toate in regula,asigurati de persoana prin care le-am facut...cica nu o sa avem probleme..dar uite ca au aparut de la prima prezentare...daca cineva sa intalnit cu asemenea probleme cred ca cel mai bine ar fi sa posteze...
- Butaru Gabriel
- Veteran
Viza PG pentru zona Calarasi, Oltenita se elibereaza pe loc, pentru zona Giurgiu dureaza o saptamana.
- pompierulpescar
- utilizator
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez. Va multumesc.Butaru Gabriel scrie:Viza PG pentru zona Calarasi, Oltenita se elibereaza pe loc, pentru zona Giurgiu dureaza o saptamana.