Recomandare lansete telescopice 2.40-2.70m
Moderatori: gor965, florentiniuga
Recomandare lansete telescopice 2.40-2.70m
Am si eu nevoie de o recomandare pt niste lansete telescopice de carbon de 2.40m-2.70m si sa se poata arunca cu un momitor in jur de 60 grame. Recomandarea este pt un amic eu nepricepandu-ma la telescopice. Nu vreau sa depaseasca suma per bucata de 50-60 lei.
Re: Recomandare lansete telescopice 2.40-2.70m
Intreb si eu,de ce vrea telescopice daca lansetele pe care le doreste trebuie sa fie 2,4-2,7m(adica foarte scurte)?
Mai bine isi cumpara ceva din 2 bucati,ceva din gama Lineaeffe(Spin Prisma,Donau Pro Cast,etc.)sau Cormoran Profiline.Betele astea costa 40-60lei/buc. si sunt de calitate acceptabila.
Telescopice scurte si puternice nu prea gasesti,numai daca le modifici si le bagi varf gros din fibra plina.
Mai bine isi cumpara ceva din 2 bucati,ceva din gama Lineaeffe(Spin Prisma,Donau Pro Cast,etc.)sau Cormoran Profiline.Betele astea costa 40-60lei/buc. si sunt de calitate acceptabila.
Telescopice scurte si puternice nu prea gasesti,numai daca le modifici si le bagi varf gros din fibra plina.
In primul rand de transport si in al doilea rand are deja doua baterii complete. Asta ( a treia) va fi folosita in lacuri mici si inguste pt caras si ceva ciortan pana in 3-4 kg si tot bagajul incluzand lansetele, mulinetele, scaun, picheti, etc trebuie sa incapa intr-o geanta de mana, va fi ceva pe fuga...
Eu am ochit la gipo niste atakuri de 2.70 de carbon, usoare, bine facute cu putere de aruncare intre 20-60 gr, la promotie una+una gratis. Ar iesi cam 70 lei bucata. Vrea patru bucati. Acum stii cum e: una scrie si alta e in real life, trebuie incercate cu un plumb de 60 grame sa vedem daca tine.
Eu am ochit la gipo niste atakuri de 2.70 de carbon, usoare, bine facute cu putere de aruncare intre 20-60 gr, la promotie una+una gratis. Ar iesi cam 70 lei bucata. Vrea patru bucati. Acum stii cum e: una scrie si alta e in real life, trebuie incercate cu un plumb de 60 grame sa vedem daca tine.
- marian_popescu
- Veteran
nu le stiu pe astea, dar attak-ul face lansete rezistente
am avut modelul competition de 3,5 lbs, no problem
acum folosesc un attak tele de 3,60 cu 3,5 lbs pe post de spod. prea rigid pentru racheta, il folosesc numai cu bulgari. am incercat sa il rup in lanseu, dar a cedat inaintasul de vreo doua ori
am avut modelul competition de 3,5 lbs, no problem
acum folosesc un attak tele de 3,60 cu 3,5 lbs pe post de spod. prea rigid pentru racheta, il folosesc numai cu bulgari. am incercat sa il rup in lanseu, dar a cedat inaintasul de vreo doua ori
Fishing is life. The rest...just details