Salutare!
Spuneti-mi va rog care este lungimea optima a tubului antitangle pentru fiecare montura in parte: elicopter, in-line si plumb pierdut!
Nu de alta, dar cu cat este mai lung cu atat e mai mare chinul la introducerea firului prin el... mono sau textil!
Multumesc.
Lungime tub antitangle!
Moderator: florentiniuga
Re: Lungime tub antitangle!
Ca sa nu te mai chinui cu bagatul firului prin antitangle foloseste sarma pentru antitangle si rezolvi problema.
50 - 80 cm.
Exista un fir special otelos pentru introducerea firului prin antitangle. Daca nu-l ai, cu putin efort poti folosi si sarma de covrigi
Exista un fir special otelos pentru introducerea firului prin antitangle. Daca nu-l ai, cu putin efort poti folosi si sarma de covrigi
- crazy crap
- membru activ
In legatura cu antitangle-ul eu am vazut pe piata vreo 2 modele de astfel de tub: unul mai cauciucat si mai moale si unul mai plasticat si un pic mai rigid (aici nu ma refer la tubul acela care e folosit la momitoarele cu antitangle), care ar fi mai indicat de folosit pentru monturile la crap? respect
dorys scrie:Salutare!
Spuneti-mi va rog care este lungimea optima a tubului antitangle pentru fiecare montura in parte: elicopter, in-line si plumb pierdut!
Nu de alta, dar cu cat este mai lung cu atat e mai mare chinul la introducerea firului prin el... mono sau textil!
Multumesc.
uite aici:
http://www.totalfishing.ro/sarma-pentru ... 12630.html
crap.ro
multumesc
jucaria din sarma o am si eu si isi face treaba in cazul tuburilor mai rigide si cu diametru acceptabil
in cazul tuburilor mai moi si mai subtiri te cam apuca pandaliile
ultima data am recurs la ulei de bucutarie pentru lubrifiere
am sa fac monturi si cu tub antitangle mai scurt sa vad diferenta
jucaria din sarma o am si eu si isi face treaba in cazul tuburilor mai rigide si cu diametru acceptabil
in cazul tuburilor mai moi si mai subtiri te cam apuca pandaliile
ultima data am recurs la ulei de bucutarie pentru lubrifiere
am sa fac monturi si cu tub antitangle mai scurt sa vad diferenta