Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
La Multi Ani Taicule!
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
sa te tina cel de SUS ,bre socrule,fericit ,sanatos si la punga gros.
- cosmin mihut
- Veteran
Nea IOANE, te rog scuza-mi intarzierea ,iti doresc din tot sufletul LA MULTI ANI ,sanatate si sa deie Domnul ca tot ce iti doresti sa ti se implineasca.Mult noroc...
MERCEDES S
- ion gabriel
- utilizator
nea ioane,la multi ani si de la brasov...sanatate mai ales...si multe zile pline pe malul garlii!!!
Nu prind eu mult...da' mic tare
Multa sanatate va doresc la toti pescari si va multumesc pentru urare.
Incerc sa ma revansez cu un clip cu o coloana sonora de exceptie .
Link : http://ionpescarul.blogspot.com/2010/09 ... facut.html
Incerc sa ma revansez cu un clip cu o coloana sonora de exceptie .
Link : http://ionpescarul.blogspot.com/2010/09 ... facut.html
- cosmin mihut
- Veteran
Am povestit astazi cu nea Mircea (craparulsef ),cred ,ca mai bine de 1,30 h,un om de mare calitate de la care avem numai de invatat,imi pare bine ca l-am cunoscut prin intermediul acestui forum,anul acesta ,sper si vreau sa-l cunosc si personal ,nea Mircea sa-ti dea D-zeu sanatate dumitale si la toata familia .Cu respect ...
MERCEDES S
- craparulsef
- Veteran
Cosmin, multumesc pentru aprecieri, in mod sigur nu te voi dezamagi atunci cand ne vom intalni ... vom avea ce ne impartasi unul altuia si in mod cert ne vom sfatui numai de bine. Multa sanatate !
P.S. Am discutat cu prietenul meu de la Cluj ... e de acord sa-ti dea toate detaliile privind zona vizata de tine.
P.S. Am discutat cu prietenul meu de la Cluj ... e de acord sa-ti dea toate detaliile privind zona vizata de tine.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- cosmin mihut
- Veteran
Multumesc... intre timp am discutat,si despre iesirea mea din 04 iunie ,dar din pacate sunt niste mici dificultati, insa eu sper ca pana la urma le-om rezolva, inca o data iti multumesc nea Mircea..
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
Mai fratiorilor ,chiar ma gandeam ,cam acum mai bine de un an ,cand intram si eu pe acest forum ,efectiv nu stiam ce topic sa citesc ,dar acum cu parere de rau zic, este dezastru pe aici ,ce faceti fratilor ...nu mai pescuiti ??? Eu drept sa va zic deja ma gandesc la a doua iesire pe la sfarsitul lui iulie ,bineanteles cu scule noi (m-am dat pe FORMAX ,SEBI ce zici de aceasta firma ,mie mi sa parut ok )deci in concluzie SLABA MISCCARE,domnilor
MERCEDES S
Servus Cosmine ! Da ce esti asa de nervos ? Pai ia pune mana pe plaivas si scrie-ne vreo doua, da asa mai detaliate, cam cat am fuma un pachet de tigari si am bea o juma de lada de bere... Ai venit din delta scrie, nu sta moale ca fumul de la vapor, ... ori ca batista. Noi inca nu avem ce povesti despre anul asta. Cand va sosi momentul o vom face, cam ca anii trecuti . E totusi vorba de Delta Dunarii, nu de balta X ori raul Ycosmin mihut scrie:Mai fratiorilor ,chiar ma gandeam ,cam acum mai bine de un an ,cand intram si eu pe acest forum ,efectiv nu stiam ce topic sa citesc ,dar acum cu parere de rau zic, este dezastru pe aici ,ce faceti fratilor ...nu mai pescuiti ??? Eu drept sa va zic deja ma gandesc la a doua iesire pe la sfarsitul lui iulie ,bineanteles cu scule noi (m-am dat pe FORMAX ,SEBI ce zici de aceasta firma ,mie mi sa parut ok )deci in concluzie SLABA MISCCARE,domnilor
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
ajutati-ma si pe mine cu info,daca aveti bunavointa,sa scrieti detaliat,cu naditul,si abordarea partidei..am scris pe celalalt topic ce si cum,si promit ca o sa revin cu foto,si toate amanuntele pe larg cand ma lntorc din ,,expeditie"...
- cosmin mihut
- Veteran
saptamana care vine...se si lncalzeste vremea...au fost niste prieteni,si slabut..cate 2-3 crapi(7-12kg)ln 4 zile....
dar sant foarte secretosi ,,prietenii"..de aia am apelat la voi..pe forum...
dar sant foarte secretosi ,,prietenii"..de aia am apelat la voi..pe forum...
- cosmin mihut
- Veteran
Va doresc tuturor CRACIUN FERICIT,sanatate si multe bucurii,SARBATORI FERICITE.
MERCEDES S
Craciun fericit si tie Cosmine ! Da' ti-ai luat "brevet" pe TIR, de apari doar meteoric ? Ori te-au influentat niste proscrisi care, intr-o glaciatiune anterioara clampaneau pe aici doar in interesul lor ?cosmin mihut scrie:Va doresc tuturor CRACIUN FERICIT,sanatate si multe bucurii,SARBATORI FERICITE.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin