CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
In primul rand multumesc pentru raspuns
In al doilea rand, stiu ca se poate ajunge doar cu barca, asta ar fi un avantaj....in locurile in care se ajunge cu masina e plin de badarani...
Eu as vrea sa ajung in locul acela pe la sfarsitul lunii iunie.L-am vazut.... e un loc super pentru campat, padure, umbra, fara manelisti Eu speram ca imi poate spune cineva (care a pescuit prin zona) daca locul e ok si pt pescuit, nu numai de campat.
In al doilea rand, stiu ca se poate ajunge doar cu barca, asta ar fi un avantaj....in locurile in care se ajunge cu masina e plin de badarani...
Eu as vrea sa ajung in locul acela pe la sfarsitul lunii iunie.L-am vazut.... e un loc super pentru campat, padure, umbra, fara manelisti Eu speram ca imi poate spune cineva (care a pescuit prin zona) daca locul e ok si pt pescuit, nu numai de campat.
Despre reteaua de canale din interiorul buclei mari, in partea dreapta pe sensul de curgere a apei, stie cineva ceva? Tine peste? se poate pescui acolo? orice informatii sunt binevenite
- cosmin mihut
- Veteran
Va salut domnii mei am o mica intrebare .Cine iasa pe bratul Sf. Ghe acum la deschidere ?Eu ca in fiecare an voi fii acolo ,nu vreau sa ratez deschiderea ,pentru mine este ca un eveniment ,si vreau sa zic ,ca daca mai sunt ,,colegi' care merg in perioada aia pe Sfintu,sa ne auzim poate chiar sa n-e vedem .Noroc va doresc la toti...
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
Si mai vreau sa-ti zic ceva zi-mi pe nume ca doar suntem cam de aceasi varsta ,deci Cosmin..
MERCEDES S
Marius,am inteles gresit sau ai postat intr-un topic ca ai pescuit pe 6 Martie?Daca da,te rog spune-mi si mie ce mai stii de pe-acolo,tot Straja administreaza balta?Am cateva amintiri frumoase,am fost cu familia acum 3 ani si am stat vreo patru zile,am pescuit pe balta de 100 ron,ceva de vis,crap la 5-6 kg a scos si nevasta-mea.Ma bate gandul sa mai fac o partida cand ajung acasa,daca stii ceva te rog fa o postare si-ti raman indatorat.Numai bine!A,era sa uit,drumul cum mai e,ca atunci am crezut ca rup masina in doua!
N-am mai pescuit la 6 Martie de vreo 2 ani, deoarece consider ca nu merita tot deranjul. 120 lei/ 24 h in weekend (numai atunci pot merge), locuri putine de pescuit si posibil ocupate, peste putin si mic in comparatie cu banii ceruti, drumul lung, etc. E drept, poti pleca linistit cu sacul de ciortani acasa. Dar eu nu asta urmaresc. Ceea ce mai compenseaza din neajunsuri este frumusetea si salbaticia baltilor. Mi-as dori sa mai pescuiesc acolo, ce-i drept. In concluzie noutati nu am. Daca te referi la drumul de pe balta cred ca e la fel. In schimb DJ-ul de la 2 cantoane pana-n Salcioara e reasfaltat complet si se merge excelent. Nu acelasi lucru il pot spune despre continuarea catre Enisala. Au trecut tancuri pe-acolo la propriu .
I Fish. Therefore I am.
DJ-ul ma interesa,despre el am intrebat.Referitor la sacul cu ciortani sa stii ca in cele 4 zile am prins peste 100 de kg din care am oprit cat am putut consuma la fata locului,asta insemnand cam un peste pe zi.Restul,afara de inca doi pe care i-am dat unui pescar mai putin norocos,au ajuns inapoi,in mediul lor.Asta asa,ca informatie,nu ca ar trebui sa ma justific fata de cineva.Multumesc ptr. informatii,numai bine!
Imi poate recomanda cineva o persoana de incredere din Murighiol care sa poata transporta 8 persoane + bagaje cu barca? as avea nevoie de transport in dimineata zilei de 18 iunie, de la Murighiol pana in apropierea complexului Cormoran.
Multumesc anticipat!
PS: s-a prins ceva anul acesta pe crsul vechi al Bratului Sf. Gheorghe?
Multumesc anticipat!
PS: s-a prins ceva anul acesta pe crsul vechi al Bratului Sf. Gheorghe?
Salutare tuturor,
Cine ma poate ajuta cu niste info/sfaturi despre pescuitul la crap in zona Mustaca - Dranov, ar fi prima iesire in acest an in Delta , zona este total necunoscuta pentru mine ( except ceva foto via internet si googlemap) iar amicii cu care merg imi tot lauda zona 8 ore pe zi deja de 2 saptamani ( la munca tre' sa ne ocupam timpul cu ceva) .Multumesc anticipat
Cine ma poate ajuta cu niste info/sfaturi despre pescuitul la crap in zona Mustaca - Dranov, ar fi prima iesire in acest an in Delta , zona este total necunoscuta pentru mine ( except ceva foto via internet si googlemap) iar amicii cu care merg imi tot lauda zona 8 ore pe zi deja de 2 saptamani ( la munca tre' sa ne ocupam timpul cu ceva) .Multumesc anticipat
- cosmin mihut
- Veteran
Sambata seara am ajuns acasa de pe Sf. Ghe.,am avut 6 zile splendide,in ultimele 2 zile a cam batut vantul,iar in noaptea dinaintea plecarii spre casa a plouat,in rest toate bune apa faina ,curata si joasa ,am avut si capturi frumoase ,si rateuri in agataturi ,multe monturi pierdute (care m-au cam lasat chel prin truse ),am avut parte si de hoti care m-au lasat fara 3 bete de crap (luaiar dracu de nenorociti)am mai auzit ca se practica dar nu am crezut niciodata sa mii se intample chiar mie .Dar odata si o data trebuie sa ne invatam minte sa nu-i mai apropiem nici macar prin jurul taberei, inca o data zic sa-i ieie dracu de gunoaie .Asadar PAZITI-VA fratilor....Cand o sa imi mai revin din nervii si greata pe care mi-au facut-o niste ticalosi o sa pun si poze cu aceasta iesire,care in mare parte a fost reusita ....Va salut pe toti, si celor care pleaca in Delta FIRE INTINSE ,si mare atentie..
MERCEDES S
Unde ati stat Cosmine de v-au calcat?cosmin mihut scrie:Sambata seara am ajuns acasa de pe Sf. Ghe.,am avut 6 zile splendide,in ultimele 2 zile a cam batut vantul,iar in noaptea dinaintea plecarii spre casa a plouat,in rest toate bune apa faina ,curata si joasa ,am avut si capturi frumoase ,si rateuri in agataturi ,multe monturi pierdute (care m-au cam lasat chel prin truse ),am avut parte si de hoti care m-au lasat fara 3 bete de crap (luaiar dracu de nenorociti)am mai auzit ca se practica dar nu am crezut niciodata sa mii se intample chiar mie .Dar odata si o data trebuie sa ne invatam minte sa nu-i mai apropiem nici macar prin jurul taberei, inca o data zic sa-i ieie dracu de gunoaie .Asadar PAZITI-VA fratilor....Cand o sa imi mai revin din nervii si greata pe care mi-au facut-o niste ticalosi o sa pun si poze cu aceasta iesire,care in mare parte a fost reusita ....Va salut pe toti, si celor care pleaca in Delta FIRE INTINSE ,si mare atentie..
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
Daca intereseaza pe cineva am 5 bete Ron Thompson Hardcore 2, modelul nou de 3 metrii la vanzare. Sunt pescuite doar anul trecut la trei iesiri si sunt foarte bine facute. Rezistente la greutate si un varf sensibil incat semnalizeaza si ciortanul de un kg. Sunt in stare excelenta si le dau ca sa-mi mai completez echipamentul de crap pentru concurs. Pretul e de 100 bucata.
....restul e folclor ca istorie n-are cum.