UNA PE ZI
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Re: UNA PE ZI
Si Oarestie ce face ... ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Prodan care merge la pescuit insotit de nenumarati tovarasi si pretini, ... dar care iexista doar in propria imaginatie
Se pare ca un sfarsit al lumii, dupa unii autori, l-am ratat ... In orice caz eu va doresc, fie ca va fi dupa incashi, mayashi ori alti azteci, sa-l petreceti cam asa :
Inmultirea spam-urilor ne pune pe ganduri? Ei bine, nu ... asta demonstreaza ca suntem in pole position
-
- VIP+++
bah da ie ceva cu rusi astia ca nici la noi la basarabia nu mai raspunde femeile la avansuri ca pa vremuri ! astia vrea sa invadeze europa ! inainte cu 10 ruble luai o camera la hotel cu tot cu camerista si femeia da serviciu ! acuma cu 10 ruble dabia iei o camera da bicicleta !sorin1362 scrie:Inmultirea spam-urilor ne pune pe ganduri? Ei bine, nu ... asta demonstreaza ca suntem in pole position
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Asa e Gogule, de la Rasputin si pana la Putin (p'asta nu l-a ras inca nimeni) ...gogu steriade scrie: astia vrea sa invadeze europa !
E prea mult 21 de ani de prinde si elibereaza ... mai si eutanasiaza
Slana carpatina are un pic de "bujori in obrajori" ca-i afumata ... nu prespalata Vezi : Preparate din peste - stiuca (cu slana si cu ceapa)
Aiaiai, mai oameni buni ... m-am chat-uit si eu in seara asta la RENEGADE RADIO. Si pot sa va spun ca a fost super. Va recomand calduros. Acuma ... sper sa nu se supere nimeni de caricatura ... da-i musai