ajutor
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- Ion Mironov
- Partener
ajutor
am nevoie de cineva sa ma ajute sa dau o gaura pt hota.am inteles ca trebuie nu stiu ce carota....astept informatiii macar daca nu si ajutor
Re: ajutor
Daca dai cu masina de carotat te indoaie la pret intre 50 si 100 euro pe gaura asta era pretul daca vrei iti dau eu unde gasesti firme de as ceva.jonny_23 scrie:am nevoie de cineva sa ma ajute sa dau o gaura pt hota.am inteles ca trebuie nu stiu ce carota....astept informatiii macar daca nu si ajutor
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
sau o poti da cu un burghiu de 22-24 gaura langa gaura pe diametrul tubului de la hota,dupa care il iei usor cu dalta si ciocanul.
te chinui un pic dar asta e.. eu asa am dat-o la bloc intr-un perete de 25-30 cm dar era beton doar la capete undeva 10cm celalalt capat 2-3 restu bca
te chinui un pic dar asta e.. eu asa am dat-o la bloc intr-un perete de 25-30 cm dar era beton doar la capete undeva 10cm celalalt capat 2-3 restu bca
- Ion Mironov
- Partener
am rezolvat....peretele este de bca si nu se merita sa investesc 150 ron pt o gaura...maine imi iau burghiu mai lung si o rezolv gaura langa gaura...multumesc
daca-i din BCA mai usor, merge spart direct cu dalta,sau chiar si cu o surubelnita
- Madalin Dirla
- Veteran
Incearca cu o grenada defensiva si nu te mai chinuijonny_23 scrie:am rezolvat....peretele este de bca si nu se merita sa investesc 150 ron pt o gaura...maine imi iau burghiu mai lung si o rezolv gaura langa gaura...multumesc
Da ce vrea sa scape si de vecini?Madalin007 scrie:Incearca cu o grenada defensiva si nu te mai chinuijonny_23 scrie:am rezolvat....peretele este de bca si nu se merita sa investesc 150 ron pt o gaura...maine imi iau burghiu mai lung si o rezolv gaura langa gaura...multumesc
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro