Eu am fost de mai multe ori si am incercat tot felu de nade si arome inclusiv natural
![confused :-/](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/7.gif)
![cry :-<](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/46.gif)
Eu de regula ma duc pe canalele alea de la intrare. va multumesc anticipat si FIR INTINS
Moderator: Coleman
Mai este deschis un topic despre aceasă baltă, unde nu s-a mai postat de mult deoarece, NU MAI ARE BALTA PEŞTE!!!ciprian_f scrie:Salutare dragi colegi "pescuitori", o intrebare pentru cei care cunosc zona: "Ce fel de nada ati mai folosit si ce se poate prinde pe la lunca, mai ales pe unde mai exact?"
Eu am fost de mai multe ori si am incercat tot felu de nade si arome inclusiv naturalsi nu am avut succes deloc, oare e noroc
, ori balta nu are peste?
Eu de regula ma duc pe canalele alea de la intrare. va multumesc anticipat si FIR INTINS
Ai spus bine: "Acum doi ani..."pharaoh scrie:Acum 2 ani am prins la Lunca caras foarte mare, la 1 kg bucata, in canalul dintre balta mare din stanga si lac. Cu alte cuvinte, mergi pe digul de la restaurant pana in capat unde se faci obligatoriu stanga. In stanga o sa ai balta si in dreapta canalul. Nu stiu cum mai e acum, dar atunci mi-am facut loc in stuf. Am lasat lansetele in balta mare (cu fata spre restaurant) si de plictiseala am aruncat varga sa vad ce misca in canalul din spate. Surpriza...Am avut una din cele mai frumoase partide la caras din viata mea. Am zis ca nu mai spun la nimeni...dar na, nu m-am putut abtine. Nu stiu ce-o mai fi acum pe-acolo.
31 martie, luncaciprian_f scrie:Salutare dragi colegi "pescuitori", o intrebare pentru cei care cunosc zona: "Ce fel de nada ati mai folosit si ce se poate prinde pe la lunca, mai ales pe unde mai exact?"
Eu am fost de mai multe ori si am incercat tot felu de nade si arome inclusiv naturalsi nu am avut succes deloc, oare e noroc
Sigur sunt pești din baltă de la Lunca? Și chestia aia roșie ce este, juvelnic? Sunt prinși la lansetă sau cu plasa? Nu de alta dar nu se vede înțepătura în buză. La ce s-a prins, la râmă, la viermuși sau la cocoloș de bani? Postează niște detalii edificatoare, te rog. Altfel, ne dăm fiecare cu presupusul și ajungem să fim răutăcioși.miky_aurash scrie:31 martie, luncaciprian_f scrie:Salutare dragi colegi "pescuitori", o intrebare pentru cei care cunosc zona: "Ce fel de nada ati mai folosit si ce se poate prinde pe la lunca, mai ales pe unde mai exact?"
fir intins
Amos scrie:O dată la două săptămâni am drum la Lunca, ocazie cu care verific și incinta cu plată și balta mare, respectiv Golovița. Până acum, gherlă.
Propunere: tragem o fuga prin real ori alte supermagazine si ne pozam si noi cu tot felul de pesti, calamari, somoni, toni si spunem ca i-am prins la luncabebe2011 scrie:A fost prins la addidasi sau asta e cea mai ramas din pescar?
Prietene, mai spune ceva de Lunca. Ai mai prins ceva?miky_aurash scrie: 31 martie, lunca
fir intins