Lineaeffe Donau Pro Cast

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
Neamtul
Veteran
Veteran

Lineaeffe Donau Pro Cast

Mesaj de Neamtul » 15 Mai 2011, 23:29

Vreau sa-mi cumpar lanseta asta pentru pescuitul crapului si somnului pe Mures.
Ma intereseaza varianta de 3m,putere 50-100gr.
Am avut lanseta asta in urma cu 2 ani dar nu am incercat-o cu plumbi mai mari de 50-60gr.As vrea sa stiu cat duc lansetele astea,adica care este puterea ei reala.In locurile in care pescuiesc imi trebuie plumbi intre 80-130gr.Din cate imi aduc aminte lanseta e destul de sensibila pe varf dar poti sa tragi de ea fara frica.
Hai sa incerc sa formulez altfel,
Credeti ca e potrivita pentru pescuitul pestilor mari pe ape curgatoare sau trebuie ceva mai puternic pentru un crap salbatic sau somn(nu ff mare) si aruncari de 20-30m cu plumb greu sau pestisor de momeala marisor(sa zicem carasel,platicuta)?
Nu vreau sa imi cumpar o lanseta care se face covrig de la 100-150gr.

Gor,parca tu ai astfel de lansete :-? ,cum se comporta la pescuitul in curent cu monturi grele?

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Lineaeffe Donau Pro Cast

Mesaj de gor965 » 16 Mai 2011, 00:03

Eu le am din 2007 ...parca ! Nu o sa reusesti sa le rupi cu plumb pana in 100 gr...niciodata ! Chiar daca le supraincarci la 130 gr, tot o sa dai 20-30 m cu ele ! Sunt bete parabolice, cu un segmet de varf mai elastic si un segment de baza cu ceva rezerva de putere pe partea finala ! Nu sunt bete ptr. recorduri ! Mergi si scutura bine una in magazin ptr. ca fiecare avem alte gusturi !...spre exemplu, poate n-o sa-ti convina ca are doar 5 inele la o lungime de 3.00 m ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”