SARULESTI LA FIARE......
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
SARULESTI LA FIARE......
AS VREA SA MERG PE ACEASTA BALTA SA PESCUIESC LA VARGA DAR NU STIU NIMIC DESPRE EA SI MAI VREAU SA STIU SI LOCALIZAREA EI EXACT PT CA NU AM MASINA SI VREAU SA MERG CU TRENUL.VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE.
Re: SARULESTI LA FIARE......
chiar nimeni nu stie nimic despre aceasta balta,ast rasp.
ast rasp.
- carapavel florin
- senior
salut pai trebuie sa iei trenul sa cobori la Sarulesti Gara aici cobori pe partea stanga in sensul de mers al trenului este langa un magazin si aici sunt doua strazi una drept inante si cealalta la dreapta , o luati frumos pe strada asta care duce in dreapta si o tineti tot inainte , o sa se lase drumul in vale si dati aici de doua balti adica ajungeti pe dig cum ar veni in partea stanga este balta LA SINA care va intereseaza , anul trecut stiu ca era taxa 20 ron .robert048 scrie:ast rasp.
- carapavel florin
- senior
Astept vesti daca te duci ca vreau sa ma duc si eu vineri sau sambata daca e frumos afara.robert048 scrie:ast rasp.
Cumva e vorba de aceiasi balta cu cea de care se discuta AICI ?
- carapavel florin
- senior
NU E CU TOTUL VORBA despre alta balta, aici este o balta salbatica cu agatatura multa asta era anul trecut , acum nu am reusit inca sa ajung prin zona pe acolo .gor965 scrie:Cumva e vorba de aceiasi balta cu cea de care se discuta AICI ?
multumesc pt rasp.tu cand ai mai fost ai facut ceva si la c ai dat mai exact?acum m am hotarat sa merg pe calareti 3 dar o sa ajung si pe la sina.
eventual daca ai putea sa arati pe o harta unde e balta exact sau sa imi spui mai explicit ar fi super,multumesc
- carapavel florin
- senior
ok te astept cu vesti din zona , harta sa caut pe net sa vad daca gasesc ceva .robert048 scrie:multumesc pt rasp.tu cand ai mai fost ai facut ceva si la c ai dat mai exact?acum m am hotarat sa merg pe calareti 3 dar o sa ajung si pe la sina.
am fost p calareti 3,taxa 50 ron si am prins vreo 4 ciortani la 1,5 kg si 3kg de caras toti ciortanii numai la bonduele si unul la vierme,am pescuit cu 2 lansete si 2 bete dar am luat numai la bat.astept info despre la fiare