Nu vreau sa fac reclama si nici antireclama, vreau doar sa ma lamuresc!
Incepator in ale pescuitului la crap am cumparat doua monturi de la 2 firme diferite. Vizionand CD4 din "Pescuitul crapului, o enigma pe intelesul tuturor" am vazut la capitolul "Greseli de executie" ca este gresit sa tragem firul prin partea din fata a acului, trebuie numai prin spate.
In poza se vede ca cele doua monturi sunt diferite, una iese firul prin fata si una prin spatele ochetului de la ac.
Se pare ca cea de la energo team este gresit facuta? din CD am inteles ca poate fi a greseala destul de mare pentru ca pestele nu se inteapa bine.
Asadar, intrebarea mea este, trebuie sa arunc/sa nu folosesc acele monturi?
Multumiri in avans.
legare gresita ac?
Moderator: florentiniuga
Re: legare gresita ac?
Da, e gresita. Nu mai da banii pe prostii. Cumpara o rola de fir textil si un pachet de ace si leaga-ti-le singur. Dupa cateva legari o sa capeti si dexteritate.
I Fish. Therefore I am.
Nu e nevoie sa le arunci...daca-ti permite nodul din capatul forfacului , trage firul afara pe unde e bagat gresit si baga-l corect prin ochet (prin spate) !alindinca scrie:.....
Asadar, intrebarea mea este, trebuie sa arunc/sa nu folosesc acele monturi?
Multumiri de raspunsuri. Eram sigur ca nu este bine, o sa incerc sa le refac.
De acum nu mai cumpar, am vazut cum trebuie si cum se fac asa ca o sa mi le fac eu.
Fir Intins!
De acum nu mai cumpar, am vazut cum trebuie si cum se fac asa ca o sa mi le fac eu.
Fir Intins!
- Marius Vintila
- senior
Alta varianta e tubul termocontractil, strans pe carlig spre interior. Nu stiu daca tine ca n-am incercat dar poti sa incerci
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Multumesc de sfat, am tras firul si l-am bagat din spate ca avea rezerva destula.Marius Vintila scrie:Alta varianta e tubul termocontractil, strans pe carlig spre interior. Nu stiu daca tine ca n-am incercat dar poti sa incerci
Deja mi le fac singur acum asa ca pa magazine