Din cate am vazut este destul de stabil si destul de practic...............dar as vrea sa stiu si parerile voastre(daca ati avut sau aveti cum v-ati impacat cu ele) de profesionisti!
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
MDI scrie:Ce parere aveti de rodpod-ul PHASER GREEN de la PELZER??
Din cate am vazut este destul de stabil si destul de practic...............dar as vrea sa stiu si parerile voastre(daca ati avut sau aveti cum v-ati impacat cu ele) de profesionisti!
sdaniel scrie:MDI scrie:Ce parere aveti de rodpod-ul PHASER GREEN de la PELZER??
Mi-a facut si mie cu ochiu , desi nu-mi inspira prea multa incredere parca mai solid e Daiwa Infinity si preturile se apropie oarecum ... Daca ti-l iei anul asta si apuci sa-l probezi macar in casa spune-mi si mie cum e ...
MDI scrie:sdaniel scrie:MDI scrie:Ce parere aveti de rodpod-ul PHASER GREEN de la PELZER??
Mi-a facut si mie cu ochiu , desi nu-mi inspira prea multa incredere parca mai solid e Daiwa Infinity si preturile se apropie oarecum ... Daca ti-l iei anul asta si apuci sa-l probezi macar in casa spune-mi si mie cum e ...
Daniele, rodpod-ul de la pelzer este 490 la reducere iar daiwa este 750 lei,difetenta este de 50%
Iuliane , nu se pune problema asa.........vezi Mitranescu la MV2 a prins aproape 1 tona si a dat cu piketzi.iulian petre scrie:da interesant......dar nu prea am vazut aceste ROD-PODURI.... 90% sunt fani SkY-POD FOX.... si nu degeaba.....e 1000 ron dar cine cunoste stie si de ce.......e vorba de cine merge in concursuri.
============================MDI scrie:Iuliane , nu se pune problema asa.........vezi Mitranescu la MV2 a prins aproape 1 tona si a dat cu piketzi.iulian petre scrie:da interesant......dar nu prea am vazut aceste ROD-PODURI.... 90% sunt fani SkY-POD FOX.... si nu degeaba.....e 1000 ron dar cine cunoste stie si de ce.......e vorba de cine merge in concursuri.
Intradevar , sky podul este nr. unu, dar asta nu inseamna ca nu poti participa la un concurs ca nu ai SKY....![]()
fir in drill!
Marine, mai toti avem si una si altamary2005 scrie:eu am si sky pod si picheti ... care e problema ?
mosharu scrie:Marine, mai toti avem si una si altamary2005 scrie:eu am si sky pod si picheti ... care e problema ?
MDI scrie:da Iuliane,eu am inteles mesajul ............depinde de buget pana la urma