catalinmas scrie:...
am facut stanga la iesire din murighiol si am mers pana am ajuns la debarcader(unde sunt barcile alea multe) si de acolo am luat-o pe dig (unde asfaltau aia) si am mers pe dig in stanga aveam o padurice si dunarea(asa cred eu ) si in dreapta un canal. Am mers pana am trecut de pensiunea aia pe dreapta si de vagoanele alea cu stupi de pe stanga si la un momentdat drumul a devenit prea greu pt masina mea
si am facut stanga pe un drum pana am ajuns la apa , acolo am ramas......
O descriere mai haioasa ca asta mai rar !
Am facut la stanga la una din iesirile din Murighiol ... si am ajuns la unul din multele debarcadere cu tot atat de multe barci
... am luat-o pe unul din digurile din zona, la vremea aia se turna asfalt, nu mergeti pe cele asfaltate proaspat
.... cautati si voi o padurice si eventual Dunarea
... caci gasiti la dreapta un canal si o pensiune no name, daca aveti noroc si nu a plecat stuparul cu vagoanele de miere, dati de locul unde am parcat masina
de la locul cu pricina o cotiti la stanga sau la dreapta ca tot aia e ... si multa bafta !!!
La noi in Sulina e una ... baba Hivra, ghicitoare, sta pe strada aia de langa balta ... o casa varuita alb si cu un gard verde, are doua geamuri la strada si perdelute de hartie, poarta un batic rosu si fusta neagra daca o gasesti sa-i ceri numarul de telefon !