inceput de sezon 2011
Moderator: vali003
inceput de sezon 2011
In sfirsit putem incepe si noi sezonul de pescuit ,am gasit o zona complet dezghetata , intr-o iesire de 6 ore , am avut 6 trasaturi ,3 pesti prinsi ,toti au venit la porumb scopex.
Re: inceput de sezon 2011
Asa asa, baga mare, fara numar, chiar ma intrebam cand o sa incepi cu pozele de anul asta. Vad ca nu iti mai prieste la pini nici la pod si nici pe ponton la jupan. Nelu arata prosper ca un parlamentar carpatin ... ahhh, AMR-ul meu e in scadere, mai am 47 de zile si va calc. Acuma in loc de poze eu o sa postez un set de intrebari :
- a venit jupanul ?
- de V Day esti ocupat sau ne vedem la locul faptei ?
- ziceai ca mergi la yankei la Cupa Mondiala, cand si unde e ? ca sa stiu cum imi programez o vizita scurta la tine la stand (in cazul in care regulamentul permite vizitatori in timpul zilei), eventual poate poti sa-mi dai te rog un link catre locatie. Daca se suprapune cumva cu un long weekend atunci e perfect, banuiesc ca nu am mai mult de 2-300 km de la Jeff.
Toate cele bune
- a venit jupanul ?
- de V Day esti ocupat sau ne vedem la locul faptei ?
- ziceai ca mergi la yankei la Cupa Mondiala, cand si unde e ? ca sa stiu cum imi programez o vizita scurta la tine la stand (in cazul in care regulamentul permite vizitatori in timpul zilei), eventual poate poti sa-mi dai te rog un link catre locatie. Daca se suprapune cumva cu un long weekend atunci e perfect, banuiesc ca nu am mai mult de 2-300 km de la Jeff.
Toate cele bune
Ce-si face pescarul cu mana lui se numeste ....boillies
Hai sa-ti mai fac ceva zile negre ,am facut o iesire cu Jeff ,eu am luat trei si el doi , cei mai mari pe la 20-22 lb.
Locul asta nu mi-e cunoscut ...stie jupanul vreun loc de primavara ? In privinta intalnirii de V Day situatia e inca neclara la mine, sunt doar 50 % sanse sa ajung, desi ma "mananca mulineta" rau de tot, se pare ca iarna inca nu a plecat decisa, abia am sarit de 0 grade noaptea, e inca frig ziua asa ca anul asta crapul o sa aiba sezon mai scurt, poate o sa ajung prin iunie pe Trent River sa dau de el .
Inca nu stiu , e greu sa fac vreo previziune, nu vreau sa promit si sa nu vin ...mai vedem ...poate de Canada Day ne strangem iar cu totii. Pana atunci baga poze ...ma uit la ele, ce sa fac ...
Toate cele bune acolo
Inca nu stiu , e greu sa fac vreo previziune, nu vreau sa promit si sa nu vin ...mai vedem ...poate de Canada Day ne strangem iar cu totii. Pana atunci baga poze ...ma uit la ele, ce sa fac ...
Toate cele bune acolo
O iesire de 8 ore azi ,12 trasaturi ,11 prinsi ,cel mai mare 26 lb. ,am avut si o dubla ,a inceput treaba
Dupa o perioada foarte rece ,putem spune ca incepe sezonul cu adevarat ,am facut o iesire de 24 h. ,eu am luat 6 si Radu 7 ,toti peste 20 lb ,cel mai mare 32,12 lb .
- Madalin Dirla
- Veteran
Frumoase exemplare.
Felicitari Vali si la mai mare!!
Felicitari Vali si la mai mare!!
Multumesc Madalin si voua la club felicitari pentru podiumurile din noul sezon si pentru calificarea in faza superioara la campionatul national .
Ma uit si plang...ma uit ....
asaaaa ...baga mareeee ...
erai cumva intre pini si Marina ?
asaaaa ...baga mareeee ...
erai cumva intre pini si Marina ?