nu era vorba de regulament si neregulament bebe, e vorba de faptu ca astia care nu mananca peste sunt niste amarati si labe triste...bebe2011 scrie:Ptr:"Eden":Ti-am citit toate comentariile si cred ca esti un tip super,asa ca nu cred ca e bine sa intrii in polemicile altora.Problema este ca multora le place saramura dar,din ipocrizie,le e rusine sa recunoasca.Daca totul e conform regulamentului,de ce sa ne suparam?Cand vreau sa mananc un peste merg la Visani,dau 100 ron si ma simt indreptatit sa iau acasa 7 kg,cand vreau sa-mi bat recordul personal merg la Sarulesti si respect cu sfinteniile regulile de acolo chiar daca as fi cel mai amarat om din Romania.Iti dau dreptate totusi in privinta lui Laurentiu,este un tip cam acid,dar cateodata cineva trebuie sa spuna lucrurilor pe nume si pentru asta il respect asa cum te respect si pe tine.Cu speranta ca nu te-am suparat iti urez fire intinse si numai bine!
parerea mea e ca toti suntem pescari, chiar daca mancam sau nu peste. atata timp cat ne trezim cu noaptea in cap, induram frig, ploaie, arsita si vant ca sa vedem cateva bete intinse pe malu apei si eventual sa-l vedem si la culoare (dar nu e obligator), indiferent daca fumam sau ne-am lasat si ne varsam dracii si frustrarile pe oricine, suntem pescari...
stima !