vand pachet complet lansete crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand pachet complet lansete crap
vand 3 lansete crap BFF T-REX,din 2 buc,3,90,4LB, carbon HM,au fost folosite un sezon,3 mulinete de 10000,cu fir de 0,25,800metri,au sistem baitrunner,3 alarme baracuda noi, distanta intre inele este mare pentru aruncari la distante mari,totul la 1000ron,sau numa lansetele la 600ron,pretul se nogociaza in limita bunului simt
Ultima oară modificat 02 Mai 2011, 23:51 de către seba_mek, modificat 1 dată în total.
- valentin...
- Veteran
Re: vand pachet complet lansete crap
un pret pe lansete?
au costat 266 buc,la 200 mi se pare rezonabilseba_mek scrie:600ron
- valentin...
- Veteran
de cat e einelu de plecare si ala din varf?
ce mulinete sunt ?
ala mic de 12,si ala 50 cred ca nu leam masurat dar daca te intereseaza le masorvalentin... scrie:de cat e einelu de plecare si ala din varf?
mulinete nu sunt de vanzare separat,doar betele se dau separat,sau tot la pachetily scrie:ce mulinete sunt ?
am inteles ca mulinetele nu le vinzi separat dar daca iau tot pachetul vreau sa stiu si eu pe ce mulinete dau banii.
o sa ma uit deseara ce firma sunt si o sa le fac si poze si la bete si la mulinete,orcum nu sunt firma cunoscuta,se pot posta si poze?ca sunt nouily scrie:am inteles ca mulinetele nu le vinzi separat dar daca iau tot pachetul vreau sa stiu si eu pe ce mulinete dau banii.
mulinetele sunt flying fox 80/ R,baitruner,corp metalic800m fir de 0,25seba_mek scrie:o sa ma uit deseara ce firma sunt si o sa le fac si poze si la bete si la mulinete,orcum nu sunt firma cunoscuta,se pot posta si poze?ca sunt nouily scrie:am inteles ca mulinetele nu le vinzi separat dar daca iau tot pachetul vreau sa stiu si eu pe ce mulinete dau banii.
mulinetele sunt flying fox 80/ R,baitruner,corp metalic800m fir de 0,25ily scrie:am inteles ca mulinetele nu le vinzi separat dar daca iau tot pachetul vreau sa stiu si eu pe ce mulinete dau banii.
cine vrea poze cu betele sa intre pe seba_mek@yahoo.com,mai negociem un pic pretu
550 ultimul pret
dor lansetele 550ronseba_mek scrie:550 ultimul pret